Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genel anestezi niçin istiyorsun anestezi alıcak kadar büyük bir olay değil ki
Genel anestezi niçin istiyorsun anestezi alıcak kadar büyük bir olay değil ki
Kendini kasıyorsundur canım ondan canın yanıyordur ama bak ben radyotom fındıkzade de çektirdim hsg mi en son teknolojiyi kullanıyorlar tabi ben anestezi almadım ama orda alınıyor mu bilmiyorum bi açıp sor istersen zaten kısa bir işlem adet sancısı gibi bir sancı hissediyorsun o kadar
Kendini kasıyorsundur canım ondan canın yanıyordur ama bak ben radyotom fındıkzade de çektirdim hsg mi en son teknolojiyi kullanıyorlar tabi ben anestezi almadım ama orda alınıyor mu bilmiyorum bi açıp sor istersen zaten kısa bir işlem adet sancısı gibi bir sancı hissediyorsun o kadar
Ben geçen kış çektirdim canım bebek olmayınca doktor tüplerde rahimde bi sorun var mı bakalım dedi Allah'a şükür temiz çıktı sende bebiş için mi çektiriceksin
Ben geçen kış çektirdim canım bebek olmayınca doktor tüplerde rahimde bi sorun var mı bakalım dedi Allah'a şükür temiz çıktı sende bebiş için mi çektiriceksin
Yok daha olmadı 1.5 senedir uğraşıyoruz hiçbir sıkıntı olmadığı halde halen gelen yok bekliyoruz bakalım kısmet ne zamanaysa o zaman olucak sen ne zamandır istiyorsun
Yok daha olmadı 1.5 senedir uğraşıyoruz hiçbir sıkıntı olmadığı halde halen gelen yok bekliyoruz bakalım kısmet ne zamanaysa o zaman olucak sen ne zamandır istiyorsun
Cnm ben 8aylik evliyim pko var bende
peki doktor ne diyor olumlu olumsuz hsg de bişey çıkmaz inşallah aradın mı naptın merak ettim de
Cnm anestezi.yokmus orda
anladım canım bak bir arkadaş devlet hastanesi demiş devlette anestezi veriyorlarmı bilmiyorum ama galiba devlet hastaneleri eski usül çekiyor filmi tabi bilen varsa yazabilir yanlış da biliyor olabilirim
Forumda da belki bununla ilgili konu vardır canım özel hastaneler anestezili yapıyor diye biliyor