- 4 Ocak 2015
- 25
- 1
- 36
- Konu Sahibi anatolia_06
Merhaba.bir yıllık evliyim arkadaşlar.ekimin 8 inde eşimle geri çekilme yöntemiyle birlikte olduk.eşim askere gittiği için daha sonra birlikte olmadık. ekim 13 de adetim geldi ama benim içimde acaba gebe kalmış mıyımdır diye kuşku olduğu için test yaptırdım adetimin 4. günü beta hcg tve idrar testi temiz çıktı. kasım 13 de adetim geldi.aralıkda ise adetim gecikti ve ben tarlusal kullandım aralığın 22 sinde adet oldum.ama bi kuşku vardı hamile miyim diye çünkü istemiyoruz.ben adetim gecikince 4. günü test yaptrdım beta hcg bu sefer başka bi yerde yaptırdım yine temiz çıktı ultrasonda temiz çıktı ama bütün belirtileri yaşadım.4 gün önce sık idrara çıkmaya başladım tekrar doktora çıktım bu sefer tahlil istemedi ultrasonda baktı temiz dedi enfeksiyon kapmışşsın dedi ama son iki haftadır kanım büyüdü göğüslerim büyüdü hassaslaştı uçları kahverengileşti bulantım oldu ara ara bilmiyorum yalancı gebelik mi ama resmen psikolojim bozuldu içimde hep acaba hamile miyim korkusu var aklımı kaçırıcam.böyle bi durumda gebelik mümkün değil değim mi.eşim askere gideli 2.5 ay oldu öyle olsa gebelik kesesi ultrasonda gözükmez miydi.niye karnım şişmiş olabilir acaba lütfen cevap verirseniz sevinirim.