Adet gecikmesinde lh !! Gebelikte lh hormonu artar mi ?

mrvsena

Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
104
32
13
Selam arkadaslar hikayem söyleki son adet tarihim 19 nisan tahminen 18 mayis gbi adet olmam gerekiodu 16 mayista yani bata laboquick marka idrar hcg testi yaptim ve damlatr damlatmaz pembe 2. Bir cizgi olustu.Ümitlendim hemen kan testi verdim maalesef. Hcg 0.21 cikti :( ama hala adet olmayinca kist oldugunu düsundum 22 mayista yani 4 gun gecikince endokrine gittim lh hormonum 11.6 cikti :( hayit tohumi cayi icmeye basladim bende civanpercemi ile birlikte ama hala adet olmadim bugun gecikmemin 9.günü :( ara kasik agri. Sol gögus ucumda karincalanma ve agri mevcut bide koyu kivamli sari yapiskan akntim var sivilceler cikti :( sabahlari midem bulantisi var:( sizce gebelik olabilir mi lh gebelik oldugu icin yüksek cikmis olabilir mi :(? Lutfen bilen arkadaslarim yardimmm

Selam arkadaslar hikayem söyleki son adet tarihim 19 nisan tahminen 18 mayis gbi adet olmam gerekiodu 16 mayista yani bata laboquick marka idrar hcg testi yaptim ve damlatr damlatmaz pembe 2. Bir cizgi olustu.Ümitlendim hemen kan testi verdim maalesef. Hcg 0.21 cikti :KK43: ama hala adet olmayinca kist oldugunu düsundum 22 mayista yani 4 gun gecikince endokrine gittim lh hormonum 11.6 cikti :KK43: hayit tohumi cayi icmeye basladim bende civanpercemi ile birlikte ama hala adet olmadim bugun gecikmemin 9.günü :KK43: ara kasik agri. Sol gögus ucumda karincalanma ve agri mevcut bide koyu kivamli sari yapiskan akntim var sivilceler cikti :KK43: sabahlari midem bulantisi var:KK43: sizce gebelik olabilir mi lh gebelik oldugu icin yüksek cikmis olabilir mi :KK43:? Lutfen bilen arkadaslarim yardimmm
merhaba canım valla bende laboquick ile yaptım test ikinci çizgi silik çıkınca heveslenmiştim bende merak ettim şu anda acaba doğrumu diye

merhaba canım valla bende laboquick ile yaptım test ikinci çizgi silik çıkınca heveslenmiştim bende merak ettim şu anda acaba doğrumu diye
Canim inşallah vardr bebisin..benim daha once saatler sonra ckan ikincizgim olusmustu cddiye almamistim..ama en son yaptigimda damlatr damlatmaz cikti czgim ama negatifti :( bata 1 gun vardi tabii gcikmenin 4.gunu endokrine gtmistim ycg bakilmadi ama lh tiroid flan bakildi ve lh 11.6 ckti .. suanda 10 gun gecti hala adet olamadim belirtimde yok adete dair :( hic bilen yok galiba :(((

Bak buda resmi canim

Eklentiler

• 20150519_110108.webp
    20150519_110108.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 4.811
arkadaşım öncelikle Rabbim ne dileğin varsa tez zamanda seni kavuştusun dileğine ben ilk defa böyle bir konuda yorum yapıyorum ama orda hayalet bir çizgi var seni ümitlendirmek istemem bence en kısa zamanda gidip tekrar bir kan testi vermelisin o hayaletler bazen bebek olduğuna işaret bu sitede hep bunu gördüm

arkadaşım öncelikle Rabbim ne dileğin varsa tez zamanda seni kavuştusun dileğine ben ilk defa böyle bir konuda yorum yapıyorum ama orda hayalet bir çizgi var seni ümitlendirmek istemem bence en kısa zamanda gidip tekrar bir kan testi vermelisin o hayaletler bazen bebek olduğuna işaret bu sitede hep bunu gördüm
Ahh canim keskee amin..cizgiyi gordugum gun kan testi yaptrdm ozelde hcg 0.21 cikti yaa saka gbi:( bidada ne idrar ne kan testi yaptrdm mumkunmudur szce? Olabilir mi?

Ahh canim keskee amin..cizgiyi gordugum gun kan testi yaptrdm ozelde hcg 0.21 cikti yaa saka gbi:KK43: bidada ne idrar ne kan testi yaptrdm mumkunmudur szce? Olabilir mi?

canım olabilir resimdeki testler bu tiroit testi yapılmadan önceki testlerinmiydi ben yeni yaptın sanmıştım ama Rabbimden umut kesilmez kaç gündürde adet olmamışsın yinede gidip kan testi yaptırmanda fayda var ama normalde sitede çok takip ettim silik ve hayalet çizgiler genelde gebeliğe işaret ediyor inşallah bebişin seninledir canım benim

canım olabilir resimdeki testler bu tiroit testi yapılmadan önceki testlerinmiydi ben yeni yaptın sanmıştım ama Rabbimden umut kesilmez kaç gündürde adet olmamışsın yinede gidip kan testi yaptırmanda fayda var ama normalde sitede çok takip ettim silik ve hayalet çizgiler genelde gebeliğe işaret ediyor inşallah bebişin seninledir canım benim
Evet canim tesekkur ederim agzindan bal damliyor ama umudum kalmadi yaa test mest yapmadm bidaa ama bugun iş cikisi idrar testi yapacagim yine yoksa kesin kist oldu yumurtlamsmda sknti var galiba lh dan dolayi tahminim bu olacak ve yazin Ankaraya gttigimdede ayrintili muayene olacagim cnku doğuda görev yapiyorum cok kötü saglik hizmeti :KK43:

Evet canim tesekkur ederim agzindan bal damliyor ama umudum kalmadi yaa test mest yapmadm bidaa ama bugun iş cikisi idrar testi yapacagim yine yoksa kesin kist oldu yumurtlamsmda sknti var galiba lh dan dolayi tahminim bu olacak ve yazin Ankaraya gttigimdede ayrintili muayene olacagim cnku doğuda görev yapiyorum cok kötü saglik hizmeti :KK43:

rica ederim canım benim inşallah hayırlı sonuçlar alırsın olmasada dediğin gibi tedavi olup daha sonra rahat bir şekilde hamile kalırsın üzme yeterki kendini evet doğunun bazı kesimlerinde hastane olayı sıkıntılı oluyormuş haklısın hakkında hayırlısı olsun inşallah canım

Evet canim tesekkur ederim agzindan bal damliyor ama umudum kalmadi yaa test mest yapmadm bidaa ama bugun iş cikisi idrar testi yapacagim yine yoksa kesin kist oldu yumurtlamsmd sknti var galiba lh dan dolayi tahminim bu olacak ve yazin Ankaraya gttigimdede ayrintili muayene olacagim cnku doğuda görev yapiyorum cok kötü saglik hizmeti :KK43:
canım geç döllenme olduğu için de idrar testin silik ve kan tahlilin negatif olabilir... biraz daha bekle testi yenile bence.. burda kan testi bile negatif olupta bir süre sonra hamile olduğunu öğrenen çok arkadaşımız oldu...

rica ederim canım benim inşallah hayırlı sonuçlar alırsın olmasada dediğin gibi tedavi olup daha sonra rahat bir şekilde hamile kalırsın üzme yeterki kendini evet doğunun bazı kesimlerinde hastane olayı sıkıntılı oluyormuş haklısın hakkında hayırlısı olsun inşallah canım
Amin canim hepimiz icin hayrlisi olsun insallah:-)

canım geç döllenme olduğu için de idrar testin silik ve kan tahlilin negatif olabilir... biraz daha bekle testi yenile bence.. burda kan testi bile negatif olupta bir süre sonra hamile olduğunu öğrenen çok arkadaşımız oldu...
Aaa mümkun mu gercekten ama hcg once kana sonra idrara geciyor yaa idrarda silik cikmasi kanda cikmadan mumkun mu ki..canim cok umut oldu sözlerin 11 gun oldu bugun hala adet yok :(goguslerimde acimiyor sadece afedersnz sari yapiskan koyu akntim var bidr uyukluyorum hep :( psikolojik de olabilir..korkuoyorum kist var hormonlarda sknti var olamayacak diye ilk bebegim olacak nasip olursa :(

Aaa mümkun mu gercekten ama hcg once kana sonra idrara geciyor yaa idrarda silik cikmasi kanda cikmadan mumkun mu ki..canim cok umut oldu sözlerin 11 gun oldu bugun hala adet yok :KK43:goguslerimde acimiyor sadece afedersnz sari yapiskan koyu akntim var bidr uyukluyorum hep :KK43: psikolojik de olabilir..korkuoyorum kist var hormonlarda sknti var olamayacak diye ilk bebegim olacak nasip olursa :KK43:
karamsar düüşünme, herşey olacağına varır... iyi düşün iyi olsun, bak bende 7 aydır bekliyorum... herşey nasip kısmet işi..

Selam arkadaslar hikayem söyleki son adet tarihim 19 nisan tahminen 18 mayis gbi adet olmam gerekiodu 16 mayista yani bata laboquick marka idrar hcg testi yaptim ve damlatr damlatmaz pembe 2. Bir cizgi olustu.Ümitlendim hemen kan testi verdim maalesef. Hcg 0.21 cikti :KK43: ama hala adet olmayinca kist oldugunu düsundum 22 mayista yani 4 gun gecikince endokrine gittim lh hormonum 11.6 cikti :KK43: hayit tohumi cayi icmeye basladim bende civanpercemi ile birlikte ama hala adet olmadim bugun gecikmemin 9.günü :KK43: ara kasik agri. Sol gögus ucumda karincalanma ve agri mevcut bide koyu kivamli sari yapiskan akntim var sivilceler cikti :KK43: sabahlari midem bulantisi var:KK43: sizce gebelik olabilir mi lh gebelik oldugu icin yüksek cikmis olabilir mi :KK43:? Lutfen bilen arkadaslarim yardimmm
Canım merhaba okudum ve merak ettim ne yaptın sonuç ne çıktı diye? Umarım dilediğince olmuştur. Hayırlısı inş

Back
X