Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3.5 ayda ne cabuk karar vermıssın 1 yıldan önce olmazsa oyle seyler denemelisin bence. daha cok erken. doktora danıstınmı bilmiyorum ama oncelıkle ondan bır tavsıye almalısın once. hayırlısını versın Allah inşiallah
Doktorlar 12 ay beklenmeli diyorlar yani bi sorun olmasa bile 12ay icinde olmasi normalms bende 15 aydr evliyim 5 aydr bekliorm doktorum sabirsz olma dedi
haklısın ama kalbime söz geçmiyo ki. her hamile haberi duydugumda bi tuhaf oluyorum.bide cogu arkadas aynı anda evlendik yani aynı ay onlar hamile olunca ben niye bende yok diye panik oluyorm
olmayınca olmuyor napalım işte.benim 7 aylık evliyim olmadı.ilk yapışta hemen olur sanmıştım tabi ama benden sonra evlenenlerin hamile oldugunu duyunca içim bi tuhaf oluyo.hamilelik testi almaktan sıkıldım.eczane zengin oldu :)doktora gittim iltihap var dedi.
bende gitcem ya. maydanoz cok iyi geliyomuş iltihapa. hayırlısı ama strestende olmayabilir miş. inat gibi herkeste hamile kaldı hemen. Allah analı babalı büyütsün herkesin bebegini de yine de beni panik ediyo işte. inşallahhhhhhhhh bizimde olur
aynen oyle..bende bıktım ve sıkıldım artık her seferinde gorümcemin ve eltimin , adetlimisin sen adet oldun mu falan diye meraklarından.sorularından sıkıldım ve bunaldım .stres yapmamam lazım.ben sagan suyu ve çörek otunu ve bol su içmeyi denicem.insaşşah olur.
bende mi denesem ki yaa. ama 1 yıldan önce denemeyin dedi bana bu forumda biri. ama ne zararı olacakki. bitkisel sonuçta. bende aynen öyle ya. soran yokta suan. herkes hamile yaa. ne yanlış zamanda evlenmişim. algıda seçiçilikte oluştu tabi bende. nereye baksam bebekle alakalı birseyler. bende takmıcam yaa bu ay inşallahhhhhhhhh tabi
süresi yok bence.doktorlar 1 yıldan sonra gelin diyor sadece.yılın ayın bir anlamı yok yani.ben denicem.adetime 1 hafta var.adetten sonrada calışmalara dvm.
arkadaslar yumurtalama gününüzü iyi biliyor musunuz ? koskaca ayda sadece ıkı gun değerli bebek konusunda.maydonozdan uzak durun.düşük sebebi.eşleriniz keçi boynuzu pekmez yedirin birde böyle deneyin.