• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen Cevap verin

emelz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2017
98
21
3
38
S. A şuan psikolojim çok bozuk lütfen bilgi si olan yazsım ben on beş gün önce kese göründü bir ay altı günlük dedi on beş gün sonra gel kalp atışı dinleyelim de gittim altı hafta beş günlük dedi kalp atışı yok dedi alttanda baktı yok dedi alalım dedi sizce ne yapmalıyım atabilir mi bide resme yorum yapın emriyo var mı en son ultrason

Eklentiler

• IMG_20171227_133146.jpg
    IMG_20171227_133146.jpg
    28,5 KB · Görüntüleme: 94
  • IMG_20171226_215850.jpg
    IMG_20171226_215850.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 98
Bilemedimki canım ya nasıl kalp atışı yokmuş tam olarak doktor ne açıklama yapti

Kalp atışı yok dedi atması gerekiyor du dedi alalım dedi ben istemedim o zaman bir hafta daha şans veriyorum dedi

Kalp atışı yok dedi atması gerekiyor du dedi alalım dedi ben istemedim o zaman bir hafta daha şans veriyorum dedi
Canım ya iyi yapmissin aldirmamakla inşallah kalbi atar bol bol dualar et minik kalbi carpsin diye ... Ama eğer ki atmamaya devam ederse ki inşallah öyle bisy olmaz doktorunu dinlemelisin aksi taktirde sağlık sıkıntısı yaşarsın hayırlı haberlerle inşallah.

Boyle olup sonra duyan bir kac kisi okumuştum burda baska bir dr a daha git direk aldirma .Sali gunune kadar bekle canim insallah duyarsin belki o kadar miniktir ki daha duyamamışsındir 7 8 de duyanlar var

Gorumcemin doktoru da tam bu sebepten bebeği aldiriyordu sonra başka doktora gittiler kalp atisi da duyuldu saglikli bebek de dünyaya geldi. Şuan ilkokula gidiyor. Bence başka doktor başka hastane dene

Gorumcemin doktoru da tam bu sebepten bebeği aldiriyordu sonra başka doktora gittiler kalp atisi da duyuldu saglikli bebek de dünyaya geldi. Şuan ilkokula gidiyor. Bence başka doktor başka hastane dene
İşte ben de hemen diğer sabah doğuma gittim Oda öyle söyledi bilmiyorum

İşte ben de hemen diğer sabah doğuma gittim Oda öyle söyledi bilmiyorum
Ben çok duydum kalbi atmıyo diye alınan bebek Ama ben sekiz haftayı beklemeden özel çok çok iyi bi kadın doğumcuya gitmeden öyle bişey yaptırmam bazıları vajinal usg ile pıt diye duyuyo

Bir hafta daha bekle derim canim ama kesen buyumus icinde bebek goremedim tabi beklemekte fayda var gec olusuyo olabilir herkesin bunyesi farki
Icerisinde gorunmesi lazim kesenin buyuklugune gore 20180101_002657.png bu benim 4 haftalik kesem icerisinde ki nokta bebek demisti dr o zmn

Cnm boş gebelik olblr. Ben yaşadım 10. Haftaya kdr bekledim kalp atmadı çok fazlada umutlanma kötüyü düşünürsen iyi olunca sevinirsin en azndan ama iyi dşğnürsen kötü ğ olrsa bunalıma girersin

Back