• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutfen cevap merak içindeyimm

Aykcdd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2021
21
6
1
29
Esim askeri personel . 10 gün once izine geldi , dün gece gitti geldiği gün yani 16 martta adet oldum , 4 gun sürdü, diger 6 gun degerlendirildi. Şimdi ise bel agrım ve affedersiniz kıvamlı uzayan ele yapışan bir akintim var . Yumurtlama belirtisinde böyle olmuyordu sanırım akıntı. Bilemedim inan kafam uçmuş durumda

Esim askeri personel . 10 gün once izine geldi , dün gece gitti geldiği gün yani 16 martta adet oldum , 4 gun sürdü, diger 6 gun degerlendirildi. Şimdi ise bel agrım ve affedersiniz kıvamlı uzayan ele yapışan bir akintim var . Yumurtlama belirtisinde böyle olmuyordu sanırım akıntı. Bilemedim inan kafam uçmuş durumda
Tam da yumurtlama akıntısı öyle oluyo kuzum uzayan şeffaf akıntı
Bence yumurtlama zamanındasın. Bu günleri degerlendir özellikle

Ovülasyon testi kullan canım
Daha garanti ben onunla hamile kaldım.. hem yumurtlama zamanlarını da tahmin edebilirsin

Ovülasyon testi kullan canım
Daha garanti ben onunla hamile kaldım.. hem yumurtlama zamanlarını da tahmin edebilirsin
Çok teşekkür ederim . Izine ne zaman geleceği belli olmuyor ki canım normalde ay sonu gelecekti ay ortasında cıktı geldi . Onun Rabbimden hayırlısı bakalım artık

Back
X