• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Lütfen çatlaklardan kurtulanlar yazabilir mi

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

Busra Son

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2019
12
1
1
29
Yeni sezeryan oldum çok çatlağım var çatlaklardan kurtulanlar nasıl kurtulduklarını yazabilir mi acaba lütfen ❤

galiba kimse kurtulamamis benimde cok catlagim var ben de cok merak ediyorum :(

Benim çok çatlağım yok ama lazeri merak ediyorum birkaç yer okudum kremle cozum yok anladıgım kadarıyla. Şazere basvuranları da okudum cok eskı yıllarda lazere baslamışlar herkes tedavi asamasındayken yorumlarda bulunmus lazerı bitip de çatlagımda bitti diyeni henüz okumadım. Abilemler tedavisinin gercekten sonuna gelmiş olanlar çozumu neyde buldular yazabilirler mi..:110::KK15:

Selam Kızlar,

Çatlakları yok eden bir tedavi henüz yok, yeni oluşan kırmızı olanları belki... çatlakları tedavi etmem ölüyü diriltmek gibi birşey,bilim o kadar ilerlemedi henüz,o sebepten umut tacirlerine paranızı kaptırmayın hel de %80 başarı oranı veriyorlarsa hiç inanmayın, kendi kendinize yapacağınız ucuz ama daha etkili yöntemleri deneyin daha iyi bence, örneğin spor yaparak sıkılaşmak, banyoda at kılı fırçayla deriyi fırçalamak sonrasında soğuk suyla üzerinden geçerek bebe yağıyla sonlandırmak gibi...

kahve limon karşımını deney
in arkladaşlar bunun işe yaradığına dair .çok yorum var

Back