LÜTFEN bu konudan anlayan hanımlar buraya bakabilir mi acil şüphelerim var

prplewhsk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2024
5
0
yumurtlama dönemimmişs sevgilimle iki kere geri çekilme yönetimi de kullanmadan ilişkiye girdim perşembe günü ve alt karnım ağrıyor çok garip bi ağrı herhangi bi gebelik durumu olabilirmi güzel anlıcagım sekilde anlatırmısınız

Gebelik olabilir ama 3 4 gün belirti için çok erken, ilişki üzerinden 2 hafta geçince test yap

yumurtlama dönemimmişs sevgilimle iki kere geri çekilme yönetimi de kullanmadan ilişkiye girdim perşembe günü ve alt karnım ağrıyor çok garip bi ağrı herhangi bi gebelik durumu olabilirmi güzel anlıcagım sekilde anlatırmısınız
Yumurtlama döneminde ve tam ilişki olduysa hamile kalma olasılığınız var. Adetinize 2 gün kala erken gebelik testi ile takipte olun

Bu arada ağrınız hamilelikle ilgili değil henüz. Enfeksiyon kapmış olabilirsinz. İdrar testi verin enfeksiyon için

X