lütfen bişey yazın

ades_ballibadem

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
2.757
78
merhaba ben normalde her ayın 30 31 yada1 inde adet olurum ama aksadığı olur bazen,

31 ocakta oldum şubat 28çektiği için martın başında oldum ama bu ay tık yok,

nerden baksanız 7-8gün geçti sanırım.

hersabah adet ağrısı gibi bir ağrı oluyor ama adet olmuyorum,
sol yumurtalığımda bi ağırlık ağrı gibi bir his var belim ağrıyor,
göğüslerimde ağrı yok sadece ucu irileşti,

iştahım açıldı açlık hissediyorum hep,

1hafta önce test yaptım negatifti, zaten eşim hiç içime boşalmadı ama sürtünme sırasındaki sıvıdada sperm oluyormuş

sizce hamilemiyim ,

şimdi test yapıp eşimi umutlandırmak istemiyorum.

merhaba ben normalde her ayın 30 31 yada1 inde adet olurum ama aksadığı olur bazen,

31 ocakta oldum şubat 28çektiği için martın başında oldum ama bu ay tık yok,

nerden baksanız 7-8gün geçti sanırım.

hersabah adet ağrısı gibi bir ağrı oluyor ama adet olmuyorum,
sol yumurtalığımda bi ağırlık ağrı gibi bir his var belim ağrıyor,
göğüslerimde ağrı yok sadece ucu irileşti,

iştahım açıldı açlık hissediyorum hep,

1hafta önce test yaptım negatifti, zaten eşim hiç içime boşalmadı ama sürtünme sırasındaki sıvıdada sperm oluyormuş

sizce hamilemiyim ,

şimdi test yapıp eşimi umutlandırmak istemiyorum.

Söylediğin şekilde hamile kalma olasılığın çok düşük...canım hamile kalmak okadarda kolay olmuyor.belki stresten falan gecikmiştir reglin.en iyisi sen bir doktora gözük.herşey gönlünce olur umarım.

ya aslında bebek düşünmüyordum ama resmen o moda girdim ve çok mutlu olduğumu farkettim o bambaşka bi duygu şimdi hamile kalmayı düşünüyorum artık yorumun için teşekkür ederim sezin

kesin hamile kalmazsın diye bişey yok çünkü ben o şekilde hamile kaldım henüz bebek istemiyoduk bendede aynı belirtiler vardı hamile olucağım hiç aklımın ucundan geçmedi 1 hafta hergün regl olucakmışım gibi oldu sonunda eczanedeki ucuz testlerden alıp yaptım ve çift çizgiyi gördüm o yüzden en iyisi eczaneden bir test alıp yapman en azından kafan rahatlar umarın istediğin gibi olur herşey

içini rahatlatmak isitiyorsan kan tahlili yaptır en iyi sonucu o verir
hakkında hayırlısı ne ise o olsun işallah

canım hernekadar düşük bi ihtimalde olsa boşalma öncesi gelen sıvıda çok az miktarda sperm oluyomuş ve sırf o şekilde hamile kalan kadınlar %25 falanmış canım en iyisi doktora gözük sen herşey gönlünce olsun

çok teşekkür ederim kızlar ,
hala adet olmadım pztesi kan testi yaptırırcam buraya hemen yazıcam,
umarım hakkımda hayırlısı olur ,tabi hepimiz için öyle...

adet değilsemde ciddi bi sorun vardır heralde kaç gün olduya,
hergün adet ağrısı vuruyor tamam şimdi oldum diyorum tık yok ....

bakalım pztesi bi olsunda ????

ewt bncede hmilelik yoktur canım allh gnlüne göre versin ama innki bazları için çok kolay belkide hamile kalmak ama bnm için çokkkkkkkkkk zorrrrrrr ki sadece sıvıdan klcam imkansızz yıllrdır krunmuyrum tedavsiz hiç klmadım.. tedavyle 3 kez kldım ama kaybettim ne yazıkki allh kmseye yaşatmasın kendnize ii bakın arkdaşlar

Yalnız09 :S :KK43: uzuldum Allah Gonlune gore verır ıns . Sarı ne oldu Sonucları beklıyoruzzz hem kan testı yapmadan bı normal test yapsaydın ya :) Allahım nasıl sabır ben ılk hamılelıgımde Adetımden bır gun bıle gecse hemen test yapardım :=)) Esımle ıkımızde umutlanırdık ama hep olumsuz yanıt alırdık olumlu yanıtı da doktorum bana sende yuzde yuz kıst var Asla cocugun olmaz dedıgı anda aldım :) her sey de vardır bır hıkmet Kor doktorum bebegımı kıst olarak gormus =))

çok teşekkür ederim kızlar ,
hala adet olmadım pztesi kan testi yaptırırcam buraya hemen yazıcam,
umarım hakkımda hayırlısı olur ,tabi hepimiz için öyle...

adet değilsemde ciddi bi sorun vardır heralde kaç gün olduya,
hergün adet ağrısı vuruyor tamam şimdi oldum diyorum tık yok ....

bakalım pztesi bi olsunda ????

bende öyle hamile kaldım Allah inş gönlüne göre verir canım ha geldi ha gelicek diyordum birde baktım 4 haftalık hamileymişim. Kız bebeklerde genelde bu şekilde oluyormuş

X