İnanamıyorum ellayı bir ayda 2 kere mi içtinPrezervatifle korunarak ilişki yaşadık boşaldıktan sonra prezervatif sağlamdı ama benim vajinamın dışında krem rengi bir şey vardı şüphelendiğim için belki bulaşmıştır diye ella içtim o dönemde de zaten ishal gibiydim ilaçtan bir kaç saat sonra aralıklarla iki kere tuvalete çıktım internette yazanlar yüzünden ertesi gün hapı ikinci kez yine kullandım ama üzerine yine tuvelete çıktım sizce ilaç etkisini kaybedermi bir şey olurmu Bide ilaçtan iki gün sonra kanamam oldu reglime 5 6 gün vardı ilk başlarda azdı sonra bazen yoğunlaştı 8 gün falan sürdü şu an 2. Adet zamanım ama hala olmadım korkuyorum üsten 1 ay geçti nerdeyse teste yaptım negatifti doğrumudur acaba 2.reglim beş gün gecikti tarlusal kullanıyorum ama hala yok bir gün aralıklarla 3 tane eeken gebelil testi yaptım bir şey yoktu sizce doğrumudur
Evet iki gün üst üste içtimİnanamıyorum ellayı bir ayda 2 kere mi içtin
Ellacilarin rahmi düşecek yakinda o zaman görecekler şeker gibi içmeyi.İnanamıyorum ellayı bir ayda 2 kere mi içtin
Kızmanızı gerektircek bir şey yapmadım sadece korkuyorum daha önce böyle bir şey başıma gelmediEllacilarin rahmi düşecek yakinda o zaman görecekler şeker gibi içmeyi.
Haklısınız ama korktum prezervatif vardı zatenvalla kafayı yemissiniz. İki gün üst üste ella icmek yürek ister gidin bir dogum kontrol hapi edinin ve prezervatifsiz ilişki yasamayin
Gördügünüz sivi sizinde siviniz olabilir arkadasin dedigi gibi ama bu hapı bir daha icmeyinHaklısınız ama korktum prezervatif vardı zaten
Valla gayet kızılacak bir şey.Kızmanızı gerektircek bir şey yapmadım sadece korkuyorum daha önce böyle bir şey başıma gelmedi
Yani bu gecikme normal miKanama başlattığına göre korumuş oluyor doğal olarak. Ella masum bir ilaç değil. Hormonlarınızın içine ediyorsunuz
İçmem zaten sadece şu an regl olmadığım için kprkuyorumGördügünüz sivi sizinde siviniz olabilir arkadasin dedigi gibi ama bu hapı bir daha icmeyin
Tabiki normal ella içip gününde adet olmıcaksın döngün değişti artıkYani bu gecikme normal mi
Haklısınız ama gerçekten bilmiyordum korkumdan olduValla gayet kızılacak bir şey.
O hap koruma yöntemi değildir.
Yılda ikiden fazla asla kullanmayın denir:
Siz bir ayda hatta iki gün arayla iki tane alıyorsunuz.
Böyle cehalet olur mu
Teşekkür ederimTabiki normal ella içip gününde adet olmıcaksın döngün değişti artık
Uzun süre düzensizlik yaşayacaksın. İyice kafayı yememek için git bir jinekologa kendine uygun doğum kontrol hapı kullan. Doğum kontrol hapı elladan çok daha güvenli.Teşekkür ederim
Teşekkür ederim sadce korktum gerçekten beş gün gecikti ve dün de test yaptım bir şey çıkmadı ama hala kanamam yokUzun süre düzensizlik yaşayacaksın. İyice kafayı yememek için git bir jinekologa kendine uygun doğum kontrol hapı kullan. Doğum kontrol hapı elladan çok daha güvenli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?