Canim bunlari yapmak yerine bi doktora git doktor sana yumurtan yeterli boyuta gelmisse iliski gunu verir yok gelmemisse klomen verir yumurtani buyutur pembe bisey geldi demissin oda cok iliskide kaldigin icin ayni sey benim basimada geldi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben işin açıkcası adet bitiminden bi başladım gün aşırı taa adet olana kadar devam ettim . Meğersem ben adet olmaya bi kaç gün öncesi yumurtluomuşum . Bilmiodum adet olmaya yakın yapmazdm nsıl olsa artık adet trihim yaklaşıo derdim . Hep öle bilmeden kaçrdm . Hani derler ya adetin başlangıcından 14 16 18 günleri değerledirin ovulsyon zamnları ozamanlar diolar . Bence aslaa yok öle bişi kişiden kişie değişiio . Ve sırf bu bilği yüzünden herkes günlerini kaçırıo . Bazı bünyeye göre adet bittikten sonraki hafta bazısı son haftada . Benm yumurtam temeldi son hafta yumurtluodum ..
İlişkiden dolayı falan olduğunu sanmıyorum. Benim de Bu ay adetime 8 gün kala sol kasığımda batma oldu ve wc ye gittiğimde 1-2 damla kan vardı sonraki 2 gün boyunca turuncuya döndü ve sadece peçeteye silince belirdi. Sonra geçti. Şimdi adetime 2 gün var ve adet olacakmış gibi hisle yine turuncu akıntı geliyor. Sizce ne olabilir? Endişeleniyorum... yerleşme kanaması böyle düzensiz olur mu?:26:
Cnm yarn gdyrz insallah.bakalm ama bu ay sanki hamileym hic bole hssetmemstn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hiç bi problemim yok hamile kalamıorum demekki yumurtlamada bi hata var dedm ve o ayı hiç kaçırmak istemedim 1 ğün arayla durmadan aksatmadan uyguladım o ay hamile kaldım zaten :):):):) demekki yumurtam tembeldi ve son günler çatlıoduMerhaba,
yumurtlama zamanınızın adetinize yakın olduğunu nasıl anladınız? Doktoramı gittiniz. Bende sizin gibi hep adetime yakın bırakıyorum nasıl olsa zaman geçti diye
belki benimki de sizinki gibidir nasıl öğrendiğinizi merak ettim açıkcası
hiç bi problemim yok hamile kalamıorum demekki yumurtlamada bi hata var dedm ve o ayı hiç kaçırmak istemedim 1 ğün arayla durmadan aksatmadan uyguladım o ay hamile kaldım zaten :):):):) demekki yumurtam tembeldi ve son günler çatlıodu
inşallah sende 5.ayında hamile kalırsın benmki öle olmuştuBende çocuk düşünmeden doktora gittim kontrol amaçlı hiç birşey çıkmadı bir sorun yok dedi doktor ama 4 aydır da olmuyor bu ay 5. olacak inşallah bende bu kez hiç kaçırmayım diye adet dönemine kadar deneyecektim. Biraz zor olacak ama neyse
İnşallah bende bu ay yakalarım
inşallah sende 5.ayında hamile kalırsın benmki öle olmuştu1 ğün arayla unutma ... zor olmuo ya günler akıp gidio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?