Lütfen biri cevap versin artıkk :( :(

Cnm yarn gdyrz insallah.bakalm ama bu ay sanki hamileym hic bole hssetmemstn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba,

yumurtlama zamanınızın adetinize yakın olduğunu nasıl anladınız? Doktoramı gittiniz. Bende sizin gibi hep adetime yakın bırakıyorum nasıl olsa zaman geçti diye
belki benimki de sizinki gibidir nasıl öğrendiğinizi merak ettim açıkcası

İlişkiden dolayı falan olduğunu sanmıyorum. Benim de Bu ay adetime 8 gün kala sol kasığımda batma oldu ve wc ye gittiğimde 1-2 damla kan vardı sonraki 2 gün boyunca turuncuya döndü ve sadece peçeteye silince belirdi. Sonra geçti. Şimdi adetime 2 gün var ve adet olacakmış gibi hisle yine turuncu akıntı geliyor. Sizce ne olabilir? Endişeleniyorum... yerleşme kanaması böyle düzensiz olur mu?:26:

Cnm yerlsme kanamadi kahverngi olur.ama tabi duzensz ve bir iki gun olur.smdi geln kanin rengni sn dah iyi blrsn.ama tbi ndn olmasn dikkat et kndne

Cnm yarn gdyrz insallah.bakalm ama bu ay sanki hamileym hic bole hssetmemstn

İsallah cnm bnm yarin guzel haberlerini bekliyoruz hadi hayrlisi :)

hiç bi problemim yok hamile kalamıorum demekki yumurtlamada bi hata var dedm ve o ayı hiç kaçırmak istemedim 1 ğün arayla durmadan aksatmadan uyguladım o ay hamile kaldım zaten :):):):) demekki yumurtam tembeldi ve son günler çatlıodu

Bende çocuk düşünmeden doktora gittim kontrol amaçlı hiç birşey çıkmadı bir sorun yok dedi doktor ama 4 aydır da olmuyor bu ay 5. olacak inşallah bende bu kez hiç kaçırmayım diye adet dönemine kadar deneyecektim. Biraz zor olacak ama neyse
İnşallah bende bu ay yakalarım

inşallah sende 5.ayında hamile kalırsın benmki öle olmuştu 1 ğün arayla unutma ... zor olmuo ya günler akıp gidio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…