• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen biri cevap versin artıkk :( :(

24duygu24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2014
384
59
48
32
Eşimle 6 aydır cocuk deniyoruz. 7. Aya girdik.fakat bugune kadar basarılı olamadık.cunku cok fazla yumurtlama donemlerime
dikkat etmiyordum.nisan ayının 20 sinde adet oldum.ilk birlikteliğimiz 27 nisanda oldu ardından gun asırı brlikte olduk.en son 1 mayıs gecesi oldu.ilişkiden sonra adet olacakmıs gibi karnım agrıdı.belim de cok fena.halada agrıyo sanki adet olacakmısım gibi.ve ilişkiden sonra sabah uyandıgımda akıntım da kan vardı.kan gelmedi ama akıntımın rengi pembeydi kanla karısık gibi.hamile kalmıs olabilir miyim.boyle bir durum varsa yasayan varsa lütfen benimle paylasın

Eşimle 6 aydır cocuk deniyoruz. 7. Aya girdik.fakat bugune kadar basarılı olamadık.cunku cok fazla yumurtlama donemlerime
dikkat etmiyordum.nisan ayının 20 sinde adet oldum.ilk birlikteliğimiz 27 nisanda oldu ardından gun asırı brlikte olduk.en son 1 mayıs gecesi oldu.ilişkiden sonra adet olacakmıs gibi karnım agrıdı.belim de cok fena.halada agrıyo sanki adet olacakmısım gibi.ve ilişkiden sonra sabah uyandıgımda akıntım da kan vardı.kan gelmedi ama akıntımın rengi pembeydi kanla karısık gibi.hamile kalmıs olabilir miyim.boyle bir durum varsa yasayan varsa lütfen benimle paylasın

Canim asiri iliskiden dolayi kan gelmis olabilir

canm ben adet olmama 1hafta kala ğün aşırı yaptım . Belime yastık koyup en az 1 saat kalkmadm öle oldu

Oldu mu senin.ne gzl.iste bnde aynen onlari yaptm ilk kez bu ay gun asiri oldu o dedklrnde yaptm.ondan suphlndm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oldu mu senin.ne gzl.iste bnde aynen onlari yaptm ilk kez bu ay gun asiri oldu o dedklrnde yaptm.ondan suphlndm

Cnm diger topige bak yazdim.sana

ilişkinin sabahı kan gelmez yerleşme kanaması mı acaba diye düşünüyosran onun için de çok erken. adetin başlıyordur belki diyeceğim ama ona da daha var değil mi. anlayamadım arkadaşım valla

Son düzenleme:
ben işin açıkcası adet bitiminden bi başladım gün aşırı taa adet olana kadar devam ettim . Meğersem ben adet olmaya bi kaç gün öncesi yumurtluomuşum . Bilmiodum adet olmaya yakın yapmazdm nsıl olsa artık adet trihim yaklaşıo derdim . Hep öle bilmeden kaçrdm . Hani derler ya adetin başlangıcından 14 16 18 günleri değerledirin ovulsyon zamnları ozamanlar diolar . Bence aslaa yok öle bişi kişiden kişie değişiio . Ve sırf bu bilği yüzünden herkes günlerini kaçırıo . Bazı bünyeye göre adet bittikten sonraki hafta bazısı son haftada . Benm yumurtam temeldi son hafta yumurtluodum ..

ben işin açıkcası adet bitiminden bi başladım gün aşırı taa adet olana kadar devam ettim . Meğersem ben adet olmaya bi kaç gün öncesi yumurtluomuşum . Bilmiodum adet olmaya yakın yapmazdm nsıl olsa artık adet trihim yaklaşıo derdim . Hep öle bilmeden kaçrdm . Hani derler ya adetin başlangıcından 14 16 18 günleri değerledirin ovulsyon zamnları ozamanlar diolar . Bence aslaa yok öle bişi kişiden kişie değişiio . Ve sırf bu bilği yüzünden herkes günlerini kaçırıo . Bazı bünyeye göre adet bittikten sonraki hafta bazısı son haftada . Benm yumurtam temeldi son hafta yumurtluodum ..

ya bak göruyo musun.bnmde belki basıdır

ilişkinin sabahı kan gelmez yerleşme kanaması mı acaba diye düşünüyosran onun için de çok erken. adetin başlıyordur belki diyeceğim ama ona da daha var değil mi. anlayamadım arkadaşım valla[/QU

bilmiyorum bende gerekten cok karısıgım su an :2:

kaç günde bir adet oluyorsan onu ikiye bölüyosun mesela 30 günde bir adet görüyosan yarısı 15 yani adet olduğun günden itibaren sayıyosun 15'nci ve daha sonraki bir hafta tutma olasılığının olduğu günler,gün aşırı deneyebilrsiniz

cnm ilişlki sonrası ağrı pek hayra alamet değildir iltihap olabilir bence doktora görünmende fayda var

peki sen yumurtlama donemini o oldugunu nerden biliyorsun yani dogrusunu nasıl ogrendşn

Slm kizlar duygucum aynisi gecen ay basima geldi hemde bebetime die bi test yaptim pozitifti dr a gittim gebelik yok jendini kasmis olabilirsin dedi we o gun regl oldm ama sen bi jinekologa git icin rahatlasin....bu is bole demekki ne kadar istesek o kadar naz yapiyo dmi :(

Canim bunlari yapmak yerine bi doktora git doktor sana yumurtan yeterli boyuta gelmisse iliski gunu verir yok gelmemisse klomen verir yumurtani buyutur pembe bisey geldi demissin oda cok iliskide kaldigin icin ayni sey benim basimada geldi

Back