Teşekkür ederim Allah razi olsun işte ne derler çocukluğu olmayanin gençliğide olmaz bende böyleyimnasil insanlarla muhatapsiniz üzüldüm dogrusu sizin icin.. adet yaklasirken gogus agrisi dunyanin en yaygin ve en dogal belirtisi. sorun ogullarinda bile olsa sizi suclar bu tip insanlar gelinden oturu olmuyor derler. Allah kolaylik versin ama mumkun emrtebe kulak tikayin. verecek olan Allah. daha cok erken cok normal oyle umitsizlige kapilip da anne olamicam felan demeyin.
Teşekkür ederim Allah razi olsun işte ne derler çocukluğu olmayanin gençliğide olmaz bende böyleyim
Hayatta ailem çok şukür onlar uzaktalar sikintilarimi onlara söylemem baskada hiç arkadaşim yok olanlarda zaten dertlerimi dinlemezler burayi çok seviyorum herkes çok iyi ondan buraya içimdekileri yaziyom canimarkan mi yok? ailen hayatta mi?
Yok canim onu bana kim alicak kiDoktor sorun yok dediyse sebebi net belli: stres. Ayrıca doğru zamanda ilişkiye girmiyorsunuzdur. Ovulasyon testi ile denedin mi hiç?
Eczaneden kendin alabilirsin. Ya da internetten.Yok canim onu bana kim alicak ki
Ben doğuluyum kaynanamgilde oyle beni dışariya birakmazlar eşimde hiç almazEczaneden kendin alabilirsin. Ya da internetten.
Eşine anlat, bebek istiyorsak bununla daha kolay işimiz diye. İkna edemezsen de şunu yap. Akıllı telefonun var mı? Varsa adet takibi programı indir. Adet bilgilerini düzenli olarak gir. Sana tahmini olarak yumurtlama günlerini gösterir. O günlerde ilişkiye girin.Ben doğuluyum kaynanamgilde oyle beni dışariya birakmazlar eşimde hiç almaz
Arkadaşım üzüldüm ama Allah büyük bende gurbeteyim mutlu çünkü doktorlar bir şeyin yok demiş Rabbim kolunun kaldıramayacagı sınavı vermez emin ol gün gelir bütün sıkıntılar gider ve ne zaman istersen ben dinlerim seni Allah yar ve yardımcın olsun eşin sana iyiyse gerisini çokta takmaTeşekkür ederim Allah razi olsun işte ne derler çocukluğu olmayanin gençliğide olmaz bende böyleyim
Güzel yorumunuz için çok sağolun Allah razı olsun inşallah canim rabbimiz bizlere hayirli evlatlar versinArkadaşım üzüldüm ama Allah büyük bende gurbeteyim mutlu çünkü doktorlar bir şeyin yok demiş Rabbim kolunun kaldıramayacagı sınavı vermez emin ol gün gelir bütün sıkıntılar gider ve ne zaman istersen ben dinlerim seni Allah yar ve yardımcın olsun eşin sana iyiyse gerisini çokta takma
Tamam canim indiririm çok sağolEşine anlat, bebek istiyorsak bununla daha kolay işimiz diye. İkna edemezsen de şunu yap. Akıllı telefonun var mı? Varsa adet takibi programı indir. Adet bilgilerini düzenli olarak gir. Sana tahmini olarak yumurtlama günlerini gösterir. O günlerde ilişkiye girin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?