Lütfen birazcık yanimda olun hiç arkadaşım yok..

Teşekkür ederim Allah razi olsun işte ne derler çocukluğu olmayanin gençliğide olmaz bende böyleyim

Doktor sorun yok dediyse sebebi net belli: stres. Ayrıca doğru zamanda ilişkiye girmiyorsunuzdur. Ovulasyon testi ile denedin mi hiç?

Ben doğuluyum kaynanamgilde oyle beni dışariya birakmazlar eşimde hiç almaz
Eşine anlat, bebek istiyorsak bununla daha kolay işimiz diye. İkna edemezsen de şunu yap. Akıllı telefonun var mı? Varsa adet takibi programı indir. Adet bilgilerini düzenli olarak gir. Sana tahmini olarak yumurtlama günlerini gösterir. O günlerde ilişkiye girin.

Teşekkür ederim Allah razi olsun işte ne derler çocukluğu olmayanin gençliğide olmaz bende böyleyim
Arkadaşım üzüldüm ama Allah büyük bende gurbeteyim mutlu çünkü doktorlar bir şeyin yok demiş Rabbim kolunun kaldıramayacagı sınavı vermez emin ol gün gelir bütün sıkıntılar gider ve ne zaman istersen ben dinlerim seni Allah yar ve yardımcın olsun eşin sana iyiyse gerisini çokta takma

Bir de soğan kürü dene yazdıklarıma ek olarak.

Güzel yorumunuz için çok sağolun Allah razı olsun inşallah canim rabbimiz bizlere hayirli evlatlar versin

Tamam canim indiririm çok sağol

Reactions: Kuf
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…