Lütfen bir yardim...

Selaynus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
79
0
1
Manisa
Merhaba arkadaslar...
Ya bir sorum olucak ben diyetteyim ve yapanlar bilir zaman hiç geçmiyor ...
Bende yabancı dizi izliyeyim diyorum.
Söyle baya sürükleyici bir dizi olsun...
Gülceksiniz belki ama lostu izlemedim ve adını çok duyduğum bir dizi ilk 10 bölümü izledim ama heyecan çok seven biriyim pek sarmadi nedense o kadar da övülüyo
İzleyenler varsa hani tam olarak sürükleyicilik ne zaman başlayacak? Bir sorum daha var prison break çok duydum adını onunda nasil bir dizi konusu ne yani sürükleyici mi ? Bildiğiniz en sürükleyici böyle gece gündüz bırakamadan izledim dediğiniz bir film varsa lütfen önerin arkadaslar şimdiden sağolun...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bir yorum daha yapmıştım gelmedi heralde..
Neyse bir kaç gün önce buna benzer bir konu açıldı. Ordan faydalanabilirsiniz. Çok seçenek ve yorum var. Onerilerim korku ve fantastik sevdigim icin supernatural, american horror story, the walking dead.
Lost un finali dışında nerdeyse her bölümünü begendim diyebilirim.
Prison break, sevdiğim alanın dışında hayran olduğum dizilerin başını çeker. Harika bir mantığı var bir kere.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ilginizi çeker mi bilmiyorum ama yabanci dizi hastasiyim bende :)) how i met your mother, the big bang theory, two broke girls,shameless, the carrie diaries cok guzel diziler :))

Bir yorum daha yapmıştım gelmedi heralde..
Neyse bir kaç gün önce buna benzer bir konu açıldı. Ordan faydalanabilirsiniz. Çok seçenek ve yorum var. Onerilerim korku ve fantastik sevdigim icin supernatural, american horror story, the walking dead.
Lost un finali dışında nerdeyse her bölümünü begendim diyebilirim.
Prison break, sevdiğim alanın dışında hayran olduğum dizilerin başını çeker. Harika bir mantığı var bir kere.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

katılıyorum lost çok güzel giden bir dizi ama finale doğru iyice saçmalaya başlamışlardı, öyle ki izleyemedim son sezonu..

prison break i şu an izliyorum 2.sezonu bitirmek üzereyim şu ana kadar gayet iyi bundan sonraki sezonlar nasıl olur bilmiyorum tabii ama tavsiye ediyorum yine de:)

Mentalist-person of interest-game of thrones komedi olarak how i meet your mother-big bsng theory-two and a hakf men eskilerden fringe- prison break-lost-spartacus-friends tavsiye ederim

Prison Break çok sürükleyici o dizi yüzünden işlerim aksadı o derece :1: The Walking Dead de baya iyi. Hiç izlemedim ama Breaking Bad izleyen herkes bayıldığını söylüyor.

Konularını anlatırdım ama şimdi yanlışlıkla spoiler falan yazarım en iyisi hiç bahsetmiyim konularından :1:

Merhaba arkadaslar...
Gülceksiniz belki ama lostu izlemedim ve adını çok duyduğum bir dizi ilk 10 bölümü izledim ama heyecan çok seven biriyim pek sarmadi nedense o kadar da övülüyo
İzleyenler varsa hani tam olarak sürükleyicilik ne zaman başlayacak? Bir sorum daha var prison break çok duydum adını onunda nasil bir dizi konusu ne yani sürükleyici mi ? Bildiğiniz en sürükleyici böyle gece gündüz bırakamadan izledim dediğiniz bir film varsa lütfen önerin arkadaslar şimdiden sağolun...

tabiki YABAN ÇİCEĞİ izle derim benim tek izlediğim yabancı film bu kore filmi ayrıca çok yakışıklı çocuklar var:53::54:

Merhaba arkadaslar...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE

Heyecan ve aksiyon arıyorsan ilk tavsiyem 24 olur sana. Kalpten gidebilirsin ama dikkat et.
Prison break yine benim listemin ilk sıralarında.
Breaking bad, house ve csı new york yine aynı şekilde sürükleyicidir.

Hem lostu hemde prison break i izledim. .ikiside güzel ama prison break daha iyi gibiydi. ..the Mentalist i öneririm

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Yaban ciceği , city hunter , personel taste hepsini izledim... Kore dizilerini yazdı arkadasim önerdi. Hayatimin en güzel 1 ayıydı diyebilirim ben böyle bisey görmedim hiç uyamadan 3 ünüde bitirdim diyebilirim anlatılmaz yasanirdi o keyif ...

Merhaba arkadaslar...

canım tam aradığın tarzda bir dizidir prison break...losta bende baktım bir iki bölümüne sarmadı beni...ama prison break'ı bi izle bana hak vereceksin...
hatta neden bunca yıldır izlmememişim diye kızacaksın kendine...:34:

canım tam aradığın tarzda bir dizidir prison break...losta bende baktım bir iki bölümüne sarmadı beni...ama prison break'ı bi izle bana hak vereceksin...
hatta neden bunca yıldır izlmememişim diye kızacaksın kendine...:34:

çekilin prison break savunucusu geldi diyorsun yani:1::1:

aynen :ssz:
her daim söyledim, söylüyorum ve de söyleyeceğim...duymayan kalmayacak sayemde :1:
haksızsam söyle yeni :27:

sardın başıma belayı zati:1::1:

eşim dalga geçiyor benimle. gündüz ellerimle oğlanla oynamaya çalışırken gözlerim prison break teymiş. sahneyi hayal et işte. :52::52:

2.sezonun bitmesine iki bölüm kaldı. ama bugün bu kadar yeter dedim. zehirlenecem bu gidişle :35:

sardın başıma belayı zati:1::1:

eşim dalga geçiyor benimle. gündüz ellerimle oğlanla oynamaya çalışırken gözlerim prison break teymiş. sahneyi hayal et işte. :52::52:

2.sezonun bitmesine iki bölüm kaldı. ama bugün bu kadar yeter dedim. zehirlenecem bu gidişle :35:

ha ha haaa :60: ben kimie tavsiye ettiysem başından kalkaıyor, demekki bişey biliyorum da konuşuyorum :52::52:
şaka bi yana canım, sen üçünçü sezona bi gel, o zaman göreceksin heyecanı aksiyonu....
ah michael ahhh, neler yaşayacak bi gör...:43:

Back