lütfen bir bakiverin,bende anne olmak istiyorum :(

benim gittiğim doktora bir bayan geliyordusıra beklerken konuşmuştum proklatin değeri onunda yükseliyormuş bu birazda sitrese bağlı demişti o zaman tek problem proklatindi ona da doktoru çok önemli değil düşer olur demişti.bende de yumurtalıklarda tembellik va çalışması için bir haftalık ilaç verdi şu an kullanıyorum eğer hiçç bebiş sahibi olamayacak olsaydın direk söylerlerdi ayrıca bebiş olması imkansızken benim yengem hamile kalmıştı umutlarının yitirme derim en yakın zamanda güzel haber gelir inşallah bana yazarsan elimden geleni yaparım burada tanıdıgım doktorlardan da bilgi alabilirim

benimlede haberleşebilir misin lütfn bende de polikistik over ve yumurtalıklarım tembel çalışıyor şu an ilaç kullanıyorum bir hafta sonra tekrar gideceğim ve o zaman ayrıntılı konusacagımızı soyledı doktor bu konuda bilgi verebilrsen çok minnettar kalırım çok teşkrler

niye canini sikiyorsn ki rabbim buyuk bnde tup bebek yaptim rabbim.buyuk 7.500 tuttu helali hos olsun.allaha sukur hamileyim rabbim kimsenin kucagino bos birakmasn esimdr problem vardi canini sikma herseyin bi vakti var inan

bende polikistik over ve yumurta tembelliğim var benimde ilk ay gebeliğim düşük oolmuştu şimdi de ilaç tedavisi görüyorum fikirlerini bekliyorum bebişin hayırlı olsun hayırlı evlat olur inşallah

Arkadaşlar klomen bende kist yapmıştı.ayrıca yan etkileri arasında körlükte varmış. bir yerde okumuştum böğürtlen kökü çok faydalıymış araştırın derim...Allah ım gönlünüze göre versin İnş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…