• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen bir bakiverin,bende anne olmak istiyorum :(

selam arkadaslar.

daha bugun doktordan geldim cok moralim bozuk.gittigim doktorlardan duymadigim kalmadi,umutlarim tükeniyor.nerdeyse 2 senedir cocuk istiyorum.ilk gittigim doktor prolaktin yüksekligi var cok az,sorun degil dedi.bisey olmadi,degistirdim

öbür doktorda klomen catlatma ignesi verdi,yine negatif.

3. doktor benim elimden gelen bu(klomen-catlatma ignesi )
istersen bebek isteme merkezine git dedi.

ordaki uzman ilk basda rahmin sol tarafa yukari kaymis dedi, sonra prolaktin asiri yükseldi.dostinex verdi onu düsürdü.

bugün de yumurtalarin yavas calisiyor % 100 calismiyor,aslinda hic normal degil daha yasin cok genc dedi.esimde sigara ictigi icin spermleri cok güclü degilmis.asilama ile isleri kolaylastirabilirmis.düsünün dedi.
2800 euroaya mal olcakmis.:59:

okadar canim sikkinki.yani önce prolaktindi,sonra rahim kaymasi oldu.simdide yumurtalar iyi calismiyormus.ne yapcami sasirdim

dostinex kullandim 4 hafta prolaktin tahlil sonucum iyi cikdi bugun, simdi prolaktin düserse acaba yumurtalarda normal calisirmi ? yoksa baska tedavi yöntemimi var ??

lütfen yardimlarinizi fikirlerinizi deneyimlerinzi bekliyorum cok sagolun simdiden.:14::16:

benim gittiğim doktora bir bayan geliyordusıra beklerken konuşmuştum proklatin değeri onunda yükseliyormuş bu birazda sitrese bağlı demişti o zaman tek problem proklatindi ona da doktoru çok önemli değil düşer olur demişti.bende de yumurtalıklarda tembellik va çalışması için bir haftalık ilaç verdi şu an kullanıyorum eğer hiçç bebiş sahibi olamayacak olsaydın direk söylerlerdi ayrıca bebiş olması imkansızken benim yengem hamile kalmıştı umutlarının yitirme derim en yakın zamanda güzel haber gelir inşallah bana yazarsan elimden geleni yaparım burada tanıdıgım doktorlardan da bilgi alabilirim

hiçç üzme tatlı canını benım prolaktınımde yükselmıstı ilacla 1,2 ay ıcınde dusurduk ayrıca polıkıstık over var bende buda yumurtlama bozuklugu belkı duymussundur hormonlarla ılgılı,bı kac ay klomen kullandım yumurtalrım ya cok buyuyodu yada 16mmde kalıyodu cok moralım bozuluyodu tabı,sonra ıncır kuru yaptım aa bı baktım yumurtam 18,5 mm olmus hemen catlatma ıgnesı yaptırdım ve su anda 2,5 aylık hamıleyım hiçç ümitsizliğe kapılma moralını bozma sende bı anda hamıle kalıcaksın inşallah yeterkı stres yapma (biliyorum elde değil)ama artık herseyın caresı var bana doktor aşılama yapalım garantı olsun dedı yumurtam buyunce ben sadece catlatma ıgnesı yaptırdım o ay hamıle kaldım,
benimlede haberleşebilir misin lütfn bende de polikistik over ve yumurtalıklarım tembel çalışıyor şu an ilaç kullanıyorum bir hafta sonra tekrar gideceğim ve o zaman ayrıntılı konusacagımızı soyledı doktor bu konuda bilgi verebilrsen çok minnettar kalırım çok teşkrler

niye canini sikiyorsn ki rabbim buyuk bnde tup bebek yaptim rabbim.buyuk 7.500 tuttu helali hos olsun.allaha sukur hamileyim rabbim kimsenin kucagino bos birakmasn esimdr problem vardi canini sikma herseyin bi vakti var inan

canım bendede polikistik over çıkmıştı ama ben ondan önce 1 kez gebe kalmıştım ,ama sonlanmıştı ,sonra doktorum 6 ay gün aşırı deneyin yumurtlama günlerinde olmasa tedavi edeilim dedi ,1-2 ayda tekrar hamile kaldım ama bu seferde düşük oldu ,baya korktım sonra soğan kürü ve bal -tarçın -çrek otu kürlerini yaptım ve Allah ın izniyle 3 aylık hamileyim şu an ,tabi korkmuyo değilim düşermi kalbi dururmu diye 3,5 atıyorum ,iRabbim inşallah sağlıklı olarak bana bağışlar ve tabikide darısı başına diyorum ,umudunu yitirme asla dua et.

bende polikistik over ve yumurta tembelliğim var benimde ilk ay gebeliğim düşük oolmuştu şimdi de ilaç tedavisi görüyorum fikirlerini bekliyorum bebişin hayırlı olsun hayırlı evlat olur inşallah

Arkadaşlar klomen bende kist yapmıştı.ayrıca yan etkileri arasında körlükte varmış. bir yerde okumuştum böğürtlen kökü çok faydalıymış araştırın derim...Allah ım gönlünüze göre versin İnş.

Back