lütfen bir bakiverin,bende anne olmak istiyorum :(

floweres

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2011
91
0
36
Almanya
selam arkadaslar.

daha bugun doktordan geldim cok moralim bozuk.gittigim doktorlardan duymadigim kalmadi,umutlarim tükeniyor.nerdeyse 2 senedir cocuk istiyorum.ilk gittigim doktor prolaktin yüksekligi var cok az,sorun degil dedi.bisey olmadi,degistirdim

öbür doktorda klomen catlatma ignesi verdi,yine negatif.

3. doktor benim elimden gelen bu(klomen-catlatma ignesi )
istersen bebek isteme merkezine git dedi.

ordaki uzman ilk basda rahmin sol tarafa yukari kaymis dedi, sonra prolaktin asiri yükseldi.dostinex verdi onu düsürdü.

bugün de yumurtalarin yavas calisiyor % 100 calismiyor,aslinda hic normal degil daha yasin cok genc dedi.esimde sigara ictigi icin spermleri cok güclü degilmis.asilama ile isleri kolaylastirabilirmis.düsünün dedi.
2800 euroaya mal olcakmis.

okadar canim sikkinki.yani önce prolaktindi,sonra rahim kaymasi oldu.simdide yumurtalar iyi calismiyormus.ne yapcami sasirdim

dostinex kullandim 4 hafta prolaktin tahlil sonucum iyi cikdi bugun, simdi prolaktin düserse acaba yumurtalarda normal calisirmi ? yoksa baska tedavi yöntemimi var ??

lütfen yardimlarinizi fikirlerinizi deneyimlerinzi bekliyorum cok sagolun simdiden.

hiçç üzme tatlı canını benım prolaktınımde yükselmıstı ilacla 1,2 ay ıcınde dusurduk ayrıca polıkıstık over var bende buda yumurtlama bozuklugu belkı duymussundur hormonlarla ılgılı,bı kac ay klomen kullandım yumurtalrım ya cok buyuyodu yada 16mmde kalıyodu cok moralım bozuluyodu tabı,sonra ıncır kuru yaptım aa bı baktım yumurtam 18,5 mm olmus hemen catlatma ıgnesı yaptırdım ve su anda 2,5 aylık hamıleyım hiçç ümitsizliğe kapılma moralını bozma sende bı anda hamıle kalıcaksın inşallah yeterkı stres yapma (biliyorum elde değil)ama artık herseyın caresı var bana doktor aşılama yapalım garantı olsun dedı yumurtam buyunce ben sadece catlatma ıgnesı yaptırdım o ay hamıle kaldım,

senı su an cok ıyı anlıyorum o yumurtalar küçük kaldıgı zaman yada aşırı büyüdügü zaman doktorun kapısından cıkardım ağlaya ağlaya giderdım eve hiçç olmıcak galıba derdım ama hep dua ettım reglı olunca bı kac gun hayata kuserdım hamıle haberı almak ıstemezdım hopp sonra tekrardan umutlenırdım sonra bı baktımkı benım meleğim gelmıs senınkıde gelıcek annesı sabırlı ol uzme kendını öpüyorum cok

canım bendede polikistik over çıkmıştı ama ben ondan önce 1 kez gebe kalmıştım ,ama sonlanmıştı ,sonra doktorum 6 ay gün aşırı deneyin yumurtlama günlerinde olmasa tedavi edeilim dedi ,1-2 ayda tekrar hamile kaldım ama bu seferde düşük oldu ,baya korktım sonra soğan kürü ve bal -tarçın -çrek otu kürlerini yaptım ve Allah ın izniyle 3 aylık hamileyim şu an ,tabi korkmuyo değilim düşermi kalbi dururmu diye 3,5 atıyorum ,iRabbim inşallah sağlıklı olarak bana bağışlar ve tabikide darısı başına diyorum ,umudunu yitirme asla dua et.

canim allah tamanina erdirsin,kucagina aldigin saglikli günleri göstersin insallah.
sagol insallah darisi bana,insan ümidini yitiriyor biran dedigin gibi sonra tekrar geliyor senin yasadigin seylerin aynisini yasadim.

dua etmekden baska sansimiz yok,ama benim doktorum hemen asilama kagidini önüme koydu sanirim onlarda kolaya kaciyorlar.ne dersin biraz dahami bekliyeyim ?

canim polikistik over yumurta tembelligimi oluyor tam bilmiyorumda ?
ne güzel sen gebe kalabiliyosun ,düsüklerin icin cok gecmis olsun.yineki tekrar hamile kalmissin masallah,allah korusun bebegini bu sefer.amin canim darisi tüm isteyenlere insallah.

Canım öncelikle geçmiş olsun hiç ama hiç canını fazla sıkma olur mutlaka ama şunu öğrenmek isterim istanbulda yaşıyorsan san harika bir doktoru tavsiye edebilirim.

Canım öncelikle geçmiş olsun hiç ama hiç canını fazla sıkma olur mutlaka ama şunu öğrenmek isterim istanbulda yaşıyorsan san harika bir doktoru tavsiye edebilirim.

sagol canim keske istanbulda yasasaydim ama almanyada yasiyorum ben
sen annesin sanirim allah sana bagislasin bebegini

dün benim doktor benden bide kromozom testi icin kan aldi oda neyin nesiyse

Son düzenleme:
sagol canim keske istanbulda yasasaydim ama almanyada yasiyorum ben
sen annesin sanirim allah sana bagislasin bebegini

dün benim doktor benden bide kromozom testi icin kan aldi oda neyin nesiyse

evet canım bende anneyim çok sağol seninde olucak inşallah ama buralara gelme imkanın olsa bir süre çok iyi doktorlar var burda almanyada nasıl bilmem ama hani yutr dışında imkanlar doktorlar iyi gibi gelir ama bizim doktorlarımızda çok iyi bu konuda Allah gönlüne göre versin ...

Allah bagislasin canim amin insallah bende olurum anne :)

seninki normal yollami oldu yoksa asilama filanmi ?
almanyada cok pahali hersey

dün doktorum isterseniz asilama yapalim dedi 2800 euroya mal olcakmis( yaklasik 6 milyara yakin türk parasiyla ) esim simdilik kabul etmedi cok pahali ,belki sonra istanbula bir gideriz diyordu.

sen bana yinede ver o dedigin doktorun adini gitme imkanimiz oldugunda gidelim insallah.

Canım http://www.serdarkoc.net/ gir orada çalıştığı hastane özel muaynehanesi ve telefonlerı mevcut .İnan çok iyi bir doktor ve maddi açıdanda yardımcı oluyor elinden geleni ypabilir.

Son düzenleme:
eğer uzun zaman denedıysen olmadıysa yada eşinden sperm sorunu varsa cok yıpranmadan aşılama yaptır derım ablamda asılamayla hamıle kaldı enıstemın sperm hareketı dusuktu garantıye almak ıcın asılama yaptırdılar ,he soylede bısey var ılk asılamada tutucak dıye bıseyde yok bu ısler sabır ısı hıcc umıtsız olma olur ınsallah oyle yada boyle.orda baya pahalı asılama turkıyede daha uygun dıye bılıyorum

ahh korkuyu en derınde yasayan bırıyım etrafımdakı ınsanlar bana kızıyo bu kadar endıselyım dıye ama polıkıstıkoverle ılgılı dusuk yazılarıını okumamaya calısıyorum benım ılkı erken dusuktu kalp atısı olusmadan dusmustu bu sefer cok skur 3 ayı tamamlıcam bende Allaha emanetız yıyıcek ekmeklerı varsa gelıcek bızım mınıkler dua edıyorum rabbım bıze bagıslasın dıye ınsallah sende kucagına alırsın hayırlısıyla

insallah gelicek canim,hic düsünme kötü seyleri aklina getirme bile.okuma öyle seyleri.duayla korunsun melegin insallah.

bilmiyorum türkiyede yaptirsak artik nasil olursa arastirmam lazim asilamayi,cünkü esimin spermlerindede sorun var sperm sayisi azligi varmis ,sigarayi birakirsan düzelir dedi ama esim birakamiyor

merhaba cnm sorunun dikkatimi çekti ve yorum yapmaya karar verdim!!! Benim bi arkadasımdada vardı bu problem 4 sene olmadı çocukları yaşadığı psikolojiyi en iyi ben bilirim artık evliliğini sonlandırmaya bile vardırdı işi doktorlar bazen acımasız olabiliyor aslında tek problem bence kafandan at hamile kalmayı cünkü o öyle yaptığı gün hamile kaldı suanda nurtopu gibi bi oglu var kıymetlim benim:) ve cok mutlu ikinci bebeğini gecen ay düşürdü ama o evlatta yetiyor ona inan bana destek cok önemli bunun yanı sıra onun eşi bir cok seyden fedakarlık etti sigara içki kahve cay gibi ve 7 milyon olan sperm sayısı birden 100milyona fırlamış rabbim senin isteğinide yerine getirsin annem hep der hamile kadının ve doğum esnasında yapılan duanın kabul olacağını şimdi bende sana dua ediyorum rabbim mucizeleri sen yaratırsın her isteyene hayırlısını sen ver amin... rabbim benimde bebeğimi koru:)

kizlarrrrrr

ortaya cikti hsg yaptirdim ve tek tüpüm tikali cikti yani sadece prolaktin degilmis sorun ( birde tek tüple mücadele baslicak almanyadayim tüp bebek cok pahali sabir allahim sabirrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…