Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk bakışta anlaşılmıyor canım zorladım baya H yi görebilmek için :)
arkadaşım fala inanama falsızda kalma demişer fakat şunu söylemeyi kendimde bir borç bilirim bilip susman olmaz fal bakmak baktırmak şakasına bile uygun değil dinimize göre,kendinin bilirsin tabiki fikrimi beyan ettim
Canım vallahi ben de çok uğraştım H'yi görmek için ama maalesef göremedim. Olsun, alınyazında olsun da fincanında çıkmasa da olur di mi
Aynısını gördüm aynı şekil yorumladım :)ben gördüm :) iki kişi elele tutuşmuşlar h harfi olmuş :) kız yaklaşık omuzlarına gliyor erkeğin. biraz boynu bükük kalmış. belki üzüntüden belki heyecandan :)
ben gördüm :) iki kişi elele tutuşmuşlar h harfi olmuş :) kız yaklaşık omuzlarına gliyor erkeğin. biraz boynu bükük kalmış. belki üzüntüden belki heyecandan :)
Aynısını gördüm aynı şekil yorumladım :)
H var hayırlıdır inşallah
yaa bide sanki bu erkek senin peşinden koşuyo sanki ayrılığın sebebi o pişman olmuş
yada bi şey olmuş kıymetini anlamış yalnız bu söylediğim tabağa bakınca hissettiğim şeyler kız önde erkek arkada yada bişey olucak
sana doğru adım atıcak ama atak ondan gelicek inşallah :)umarım hayırlıdır umarım yanılmam
herşey en hayırlı şekilde olsun canım
Naıl mutlu oluyorum siz iyi bi şeyler söyleyince olmasa da çıkmasa da şuan mutlu ettin ya beni Allah seni bin katı mutlu etsin inşallah. Eğer dediğin gibi bir şey olursa hemen yazarımm :)
yehuuuuuuuuD tmm cnm şuan kahvem soğuyoo 10 dk sonraa atablrlm burayaa atarım cnmmm:)))
ok kırmıyım seni yükle resmi
ok. bende ananemin yatağını açayım barii seni beklerken :)))))