Lütfen bir bakın ben mi görüyorum sadece H harfini ? :)

hakkim

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2012
919
989
$526156_10151101875497056_658224595_n.jpg

Anlayan biri bi baksa h harfi var mı varsa noluyo bu h harfiyle :) Heyecan yaptım resmen ya :)

arkadaşım fala inanma falsızda kalma demişer:KK1: fakat şunu söylemeyi kendimde bir borç bilirim bilip susmak olmaz fal bakmak baktırmak dinimize göre şakasına bile uygun değil ,kendinin bilirsin tabiki fikrimi beyan ettim:KK34:

Son düzenleme:
arkadaşım fala inanama falsızda kalma demişer:KK1: fakat şunu söylemeyi kendimde bir borç bilirim bilip susman olmaz fal bakmak baktırmak şakasına bile uygun değil dinimize göre,kendinin bilirsin tabiki fikrimi beyan ettim:KK34:

Bende biliyorum bunu canım doğru söylüyosun ama işte bazen öyle şeyler yaşıyosun ki azcık iyi şeyler duymak istiyosun. Yoksa bende biliyorum fal diye birşeyin olmadığını geleceğin bilinemiyeceğinii :)

Canım vallahi ben de çok uğraştım H'yi görmek için ama maalesef göremedim. Olsun, alınyazında olsun da fincanında çıkmasa da olur di mi :KK23: :KK1:

ben gördüm :) iki kişi elele tutuşmuşlar h harfi olmuş :) kız yaklaşık omuzlarına gliyor erkeğin. biraz boynu bükük kalmış. belki üzüntüden belki heyecandan :)

ben gördüm :) iki kişi elele tutuşmuşlar h harfi olmuş :) kız yaklaşık omuzlarına gliyor erkeğin. biraz boynu bükük kalmış. belki üzüntüden belki heyecandan :)
Aynısını gördüm aynı şekil yorumladım :)
H var hayırlıdır inşallah:KK9:

Ay bir tutsam o eli daha ne isterim kiii :) Ağzına sağlıık çook mutlu oldum :)

bende biraz anlarım ama genede gördüğümü söyliyim iki kişi erkek birisi kızdan biraz daha uzun beyaza çalan bi ten rengi var sanırım resim daha büyük olsaydı
daha net söyleyebilirdim sanırım neyse ikisi yakın zamanda görüşücek bende elele gördüm bide haber var sana inşallah bu buluşma için haber alırsın :)

yaa bide sanki bu erkek senin peşinden koşuyo sanki ayrılığın sebebi o pişman olmuş
yada bi şey olmuş kıymetini anlamış yalnız bu söylediğim tabağa bakınca hissettiğim şeyler kız önde erkek arkada yada bişey olucak
sana doğru adım atıcak ama atak ondan gelicek inşallah :)umarım hayırlıdır umarım yanılmam
herşey en hayırlı şekilde olsun canım

yaa bide sanki bu erkek senin peşinden koşuyo sanki ayrılığın sebebi o pişman olmuş
yada bi şey olmuş kıymetini anlamış yalnız bu söylediğim tabağa bakınca hissettiğim şeyler kız önde erkek arkada yada bişey olucak
sana doğru adım atıcak ama atak ondan gelicek inşallah :)umarım hayırlıdır umarım yanılmam
herşey en hayırlı şekilde olsun canım

Naıl mutlu oluyorum siz iyi bi şeyler söyleyince olmasa da çıkmasa da şuan mutlu ettin ya beni Allah seni bin katı mutlu etsin inşallah. Eğer dediğin gibi bir şey olursa hemen yazarımm :)

Naıl mutlu oluyorum siz iyi bi şeyler söyleyince olmasa da çıkmasa da şuan mutlu ettin ya beni Allah seni bin katı mutlu etsin inşallah. Eğer dediğin gibi bir şey olursa hemen yazarımm :)

inşallah gülüm hep beraber mutlu olalım hep beraber mutluluklarımızı paylaşalım inşallah
dediğim gibi tabaha bakınca hissetiğim şeyi söyledim umarım yanılmam ve hayırlısıyla çok mutlu olursun

yehuuuuuuuu:KK70:D tmm cnm şuan kahvem soğuyoo 10 dk sonraa atablrlm burayaa atarım cnmmm:)))

ok kırmıyım seni yükle resmi

edrn mino canım benim bu sayfada bi konum var yeni açmıştım sadece tabağıma yorum yaparmısınız diye kimsecikler bakmıyor banada bakabilirmisin zaten sadece tabağımın resmini koymuştum. Bakarsan çok sevinirim canımmm :26:

X