• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bir bakın arkadaşlar...

tu.a.na

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2008
67
0
86
İstanbul
merhaba arkadaslar.sizlere fikir danışmak istiyorum.çeyiz için jumbodan catal kaşık takımı aldım 6500 model numaralı.gri ve mat bir model.fakat ben yemek takımlarını falan hep altın sarılı istıyorum ama catal kaşık alırken onu düşünemedım.sizce altın sarılı takımlarda mat gri catal kaşık nasıl olur?bana pek uycak gibi gelmıyor ama sarıdanda vazgecesim gelmıyor:1rolleyes:ne yapmalıyım sizce?yardımlarınız ıcın smdıden tesekkur ederım.

tuanacım aynı benim gibi düşünüyorsun
bende misafir yemek takımımı sarılı ve ona uygun içinde sarısı olan çatal bıçak takımı istiyorum. daha hoşuma gidiyor onlar
ama senin jumbodan aldığın takımda güzel. eğer durumun varsa yemek takımına uygun içinde sarısı olan bi çatal bıçak takımı alabailirsin.

eğer durumun yoksa 6500 da güzel bir model onu kullanıırsın ne olacak.

saol cnm.ama catal bıcagımada kıyamıyorum başka alayım desem.cnkü cok severek aldım.daha olmadı sarılı grili 2 renklı bulursam yemek takımı öyle alırım artık

bunu pek takmıyorlar
ama artık uysun diye gri desenli yemek takımları alıolarmış
çatal bıçakta altın rengini ben sevmiyorum

tatlım bence almışsın artık çatal bıçak setini kafana takmana gerek yok..

üstelik aldığın model sade bir model olduğu için her türlü yemek takımına gider..

ve ayrıca 2 renkli çatal bıçak takımlarının kullanımı daha zor gibi sanki..mesela ben hisardan günlük için bir takım aldım garanti belgesinde 2 renkli çatal bıçakların garantisine 2 yıl diyordu..benim aldıklarımda ise devamlı garanti var..

ben de yemek takımımı önce aldım. ince sarı bir yaldızı var. başka da deseni yok zaten kendinden kabartma kareli deseni.senin gibi çatal kaşığı sarı alıyım dedim ama bulamadım. jumbonun sarı yaldızlısı da çok pahalıydı. ben de sonra jumbonun 9401 yarı matını aldım. uysun uymasın artık yapcak bişi yok

bende aradım ama bulmadım sarılı çatal bıçak takımı bende sarılı istiodum çkb takımını karacanın sarmaşığını aldım artık napam:S

Back
X