M Marvellc Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Nisan 2021 201 68 28 27 2 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Marvellc #21 Takitoki .!.: Pihti cok normal birsey. Gebe olsaydin adet görmezdin zaten Genişletmek için tıkla... Emin misiniz %kaç hamile olma ihtimalim sizce
Takitoki .!.: Pihti cok normal birsey. Gebe olsaydin adet görmezdin zaten Genişletmek için tıkla... Emin misiniz %kaç hamile olma ihtimalim sizce
RemoveBeforeFlight Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2017 360 179 53 2 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Marvellc #22 Ya cidden baydın artık. Lütfen bizi sal!!!
M Marvellc Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Nisan 2021 201 68 28 27 2 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Marvellc #23 RemoveBeforeFlight .!.: Ya cidden baydın artık. Lütfen bizi sal!!! Genişletmek için tıkla... Elimde değil kusura bakma ama engelleyebilirsiniz rahatsız olduysan tekrardan özür dilerim
RemoveBeforeFlight .!.: Ya cidden baydın artık. Lütfen bizi sal!!! Genişletmek için tıkla... Elimde değil kusura bakma ama engelleyebilirsiniz rahatsız olduysan tekrardan özür dilerim
T Takitoki Popüler Üye Kayıtlı Üye 28 Şubat 2017 2.252 999 123 37 3 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Marvellc #24 Marvellc .!.: Emin misiniz %kaç hamile olma ihtimalim sizce Genişletmek için tıkla... Yok ihtimal!!!!! Adet görmezsin hamile olsan anladin? Git doktora görün korkuyorsan.
Marvellc .!.: Emin misiniz %kaç hamile olma ihtimalim sizce Genişletmek için tıkla... Yok ihtimal!!!!! Adet görmezsin hamile olsan anladin? Git doktora görün korkuyorsan.
Meral01 Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2016 6.368 13.985 248 3 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Marvellc #25 Marvellc .!.: 2 defa regli oldum 2. reglim pıhtılı oldu 4 tane negatif idrar testim var ama rüyamda hamilelik testimin pozitif çıktığını gördüm hamile olabilir miyim lütfen cevaplayın çok korkuyorum Genişletmek için tıkla... bu şekilde hamile olmanız imkansizinda ötesinde rüya ile gerçekliğin alakası yok cnm
Marvellc .!.: 2 defa regli oldum 2. reglim pıhtılı oldu 4 tane negatif idrar testim var ama rüyamda hamilelik testimin pozitif çıktığını gördüm hamile olabilir miyim lütfen cevaplayın çok korkuyorum Genişletmek için tıkla... bu şekilde hamile olmanız imkansizinda ötesinde rüya ile gerçekliğin alakası yok cnm
M Marvellc Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Nisan 2021 201 68 28 27 3 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Marvellc #26 Takitoki .!.: Yok ihtimal!!!!! Adet görmezsin hamile olsan anladin? Git doktora görün korkuyorsan. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yorumunuz için
Takitoki .!.: Yok ihtimal!!!!! Adet görmezsin hamile olsan anladin? Git doktora görün korkuyorsan. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yorumunuz için
M Marvellc Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Nisan 2021 201 68 28 27 3 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Marvellc #27 Meral01 .!.: bu şekilde hamile olmanız imkansizinda ötesinde rüya ile gerçekliğin alakası yok cnm Genişletmek için tıkla... Ya inşallah öyledir internette türlü türlü şey yazıyor
Meral01 .!.: bu şekilde hamile olmanız imkansizinda ötesinde rüya ile gerçekliğin alakası yok cnm Genişletmek için tıkla... Ya inşallah öyledir internette türlü türlü şey yazıyor