- 4 Ağustos 2021
- 75
- 9
- 21
-
- Konu Sahibi Esra121321
soğan suyu neden kullandınız ki ?Merhaba arkadaşlar sat 7 Aralık adet tarihlerim düzenlidir 30 günde bir adet dongum var. 6 ocakta adet olmam lazımdı ama olmadım birde adetten 2 gün sonra soğan suyuna başlamıştım 9 gün sabah akşam ictimm bu sabah test yaptım 5 gün geçti diye negatif çıktı ara ara ağrılarım oluyor sizce bir ihtimal var mı başına böyle birşey gelen yardımcı olur musunuz. (adetlerim düzenlidir.)
Hamile kalmak içinsoğan suyu neden kullandınız ki ?
lütfen doktor kontrolüne gitmeden bu tarz şeyler denemeyin. soğan kürünü arkadaşım adet söktürücü olarak kullanıyordu. işe de yaramıştı. düzenli bir adeti geciktirmişşsiniz sadece kullanmayı bırakın.Hamile kalmak için
Soğan kürü hamilelik için çok ama çok etkili. Hatta bir kaç tanıdığıma öneren fakrlı doktorlar dahi oldu. Test negatif çıktıysa hamilelik bu ay için olmamış olabilir ya da hamileisniz ancak testte gözükmedi henüz. Bir süre sonra netleşir nasılsa. ancak sonraki ay için güzel bir hazırlık olmuş bence. Bu arada soğan kürünü asla regl iken içmeyin. Regl döngünüz düzenliyse zaten allahın izniyle çok sürmez bebeğiniz olur bence.Merhaba arkadaşlar sat 7 Aralık adet tarihlerim düzenlidir 30 günde bir adet dongum var. 6 ocakta adet olmam lazımdı ama olmadım birde adetten 2 gün sonra soğan suyuna başlamıştım 9 gün sabah akşam ictimm bu sabah test yaptım 5 gün geçti diye negatif çıktı ara ara ağrılarım oluyor sizce bir ihtimal var mı başına böyle birşey gelen yardımcı olur musunuz. (adetlerim düzenlidir.)
Doktor kontrolünde hiç bir sorunumun olmadığını söyledi ama herhangi bir test yapılmadı. Ben tekrar kullanmayı düşünüyordum bakalım bir kaç gün daha geçerse ve zararını görürsem kullanmam tavsiyeniz dikkate alırımlütfen doktor kontrolüne gitmeden bu tarz şeyler denemeyin. soğan kürünü arkadaşım adet söktürücü olarak kullanıyordu. işe de yaramıştı. düzenli bir adeti geciktirmişşsiniz sadece kullanmayı bırakın.
Yani bilmiyorum 5 gün geçti sonuçta olsaydı çıkardı diye düşünüyorum bakalım cumaya kadar olmazsam gider bir kan testi yaparım . Umarım güzel sonuç alırım.Soğan kürü hamilelik için çok ama çok etkili. Hatta bir kaç tanıdığıma öneren fakrlı doktorlar dahi oldu. Test negatif çıktıysa hamilelik bu ay için olmamış olabilir ya da hamileisniz ancak testte gözükmedi henüz. Bir süre sonra netleşir nasılsa. ancak sonraki ay için güzel bir hazırlık olmuş bence. Bu arada soğan kürünü asla regl iken içmeyin. Regl döngünüz düzenliyse zaten allahın izniyle çok sürmez bebeğiniz olur bence.Ha ama bu konuyu stres yaparsanız ciddi engel unutmayın. Hayattan keyif almaya bakın gerisi gelir allahın izniyle.
Haydi hayırlısı inşaallah. Ama reglileir düzenli biri için hiiç endişeye gerek yok şükürki. Hayırlı haberlerinizi alırız inşaallah en kosa zamandaYani bilmiyorum 5 gün geçti sonuçta olsaydı çıkardı diye düşünüyorum bakalım cumaya kadar olmazsam gider bir kan testi yaparım . Umarım güzel sonuç alırım.
Arkadaşınızın gecikmesi olmuş muydu bilgi verir misiniz rica etsemHaydi hayırlısı inşaallah. Ama reglileir düzenli biri için hiiç endişeye gerek yok şükürki. Hayırlı haberlerinizi alırız inşaallah en kosa zamanda
Birkaç kez olmuştu sadece diye biliyorumArkadaşınızın gecikmesi olmuş muydu bilgi verir misiniz rica etsem
Hakkımızda hayırlısı olsun Allah isteyen herkese hayırlı bir şekilde vermeyi nasip etsinBirkaç kez olmuştu sadece diye biliyorum
Amiin inşaallahHakkımızda hayırlısı olsun Allah isteyen herkese hayırlı bir şekilde vermeyi nasip etsin