Lütfen bilgisi olan yardımcı olsun ( adetten 2 gün sonra soğan suyu)

soğan suyu neden kullandınız ki ?

Hamile kalmak için
lütfen doktor kontrolüne gitmeden bu tarz şeyler denemeyin. soğan kürünü arkadaşım adet söktürücü olarak kullanıyordu. işe de yaramıştı. düzenli bir adeti geciktirmişşsiniz sadece kullanmayı bırakın.

Soğan kürü hamilelik için çok ama çok etkili. Hatta bir kaç tanıdığıma öneren fakrlı doktorlar dahi oldu. Test negatif çıktıysa hamilelik bu ay için olmamış olabilir ya da hamileisniz ancak testte gözükmedi henüz. Bir süre sonra netleşir nasılsa. ancak sonraki ay için güzel bir hazırlık olmuş bence. Bu arada soğan kürünü asla regl iken içmeyin. Regl döngünüz düzenliyse zaten allahın izniyle çok sürmez bebeğiniz olur bence. Ha ama bu konuyu stres yaparsanız ciddi engel unutmayın. Hayattan keyif almaya bakın gerisi gelir allahın izniyle.

Doktor kontrolünde hiç bir sorunumun olmadığını söyledi ama herhangi bir test yapılmadı. Ben tekrar kullanmayı düşünüyordum bakalım bir kaç gün daha geçerse ve zararını görürsem kullanmam tavsiyeniz dikkate alırım

Yani bilmiyorum 5 gün geçti sonuçta olsaydı çıkardı diye düşünüyorum bakalım cumaya kadar olmazsam gider bir kan testi yaparım . Umarım güzel sonuç alırım.

Yani bilmiyorum 5 gün geçti sonuçta olsaydı çıkardı diye düşünüyorum bakalım cumaya kadar olmazsam gider bir kan testi yaparım . Umarım güzel sonuç alırım.
Haydi hayırlısı inşaallah. Ama reglileir düzenli biri için hiiç endişeye gerek yok şükürki. Hayırlı haberlerinizi alırız inşaallah en kosa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…