Lütfen bilgisi olan kadınlar acil cevap verebilir mi?

negatif insannn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2025
5
0
1
20
Merhaba önceki ay adetimin bittikten sonra 3.cü günün gecesi ella içtim çünkü adet günümün son günü ilişki yaşadım korumalı ve korumasız ne olur ne olmaz diye ella içtikten bir gün sonra bilirsiniz p.c diye adet dönemi takvimi var ordan bakıyorum doğurgan günümün ilk günü ve yumurtlama gününün 1 gün öncesi ilişkim oldu tekrardan biter bitmez bu döngü test aldık yaptık negatif (kasık ağrım hafiften oldu göğüslerime bastırınca acı vardı neyse) sonraki hafta 2 gün ard arda 1 kez tekrar ilişkimiz oldu düne kadar adet takip etme programına göre 1 gün regly geçikme uyarısı veriyor bugün de olmadım 2 gün sayalım bu ilişki yaşama sürecimizde sevgilim hemen gelemiyor hatta ben yarıda kesiyorum kendi kendine yapmaya çalışıyor banzen de geri çekilme ile oluyor ama her yaptığımızda ilk kondom oluyor sonra kondomu çıkarıyor ama asla içime boşalma olmadı akıntım pek yok ama bugün bir bakayım dedim kremsi beyaz geliyor hafiften sizce gebelik varmı yoksa haptan dolayı mı geçikti?

Son düzenleme:
Ella gecikme yapar. Enfeksiyon olmuş olabilirsiniz. Ama bu kadar korkup üst üste neden ilişki yaşadınız ki. Geri çekilme doğum kontrol yöntemi değildir. Burda birçok kadın bu şekilde hamile kaldı.

Ovulasyon bitti test yaptın bir haftada varsa görünmez zaten, Ella bozmuştur ama Ellayla da geri çekilmeye de korunulmaz, ell içip hamile kalan da var geri çekilme zaten riskli. Neye güvenip güvenip korunmadan yaptın bilemiyorum da, git beta baktır kafan rahat olsun.

Ella gecikme yapar. Enfeksiyon olmuş olabilirsiniz. Ama bu kadar korkup üst üste neden ilişki yaşadınız ki. Geri çekilme doğum kontrol yöntemi değildir. Burda birçok kadın bu şekilde hamile kaldı.
Enfeksiyon kaptım sanırım bilmiyorum kondomla başlarız sürekli erkek arkadaşım tatmin olamıyor diye çıkarır yada kondoma boşalır temizlenir gelir tekrar olur ama kondomsuz böyle aptalca şeylerimiz oldu

Back