LÜTFEN BİLGİLENDİRİN.! KIZLIK ZARI TAM ANLAMIYLA İLİŞKI YAŞAMADAN BOZULURMU?

papatyali_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2015
4
0
1
32
tam anlamıyla bi ilişki yaşanmadı yani ilişkiye tam girilmedi herhangi bi acı veya agrı da olmadı ama bi miktar kan geldi. bunun sebebi sizce nedir? kızlık zarı zarar görmüş müdür emin olamıyrm.

tam girilmedi ne demek
ay utanmıcam sorcam
içeri girdi mi dışarda mı uğraştı
hayır içeri girdiyse ve kanadıysa zarar görmemiş olma ihtimali yok

sadece biraz bi cm iki cm anca girmiştir fazlası yk. ama hiç bi sancı ve acı yaşamadım. o an da gelmedı kalktım toparlandım snradan hıssetım kı gelmiş.

sadece biraz bi cm iki cm anca girmiştir fazlası yk. ama hiç bi sancı ve acı yaşamadım. o an da gelmedı kalktım toparlandım snradan hıssetım kı gelmiş.
bence yırtılmış gibi açıkçası
çünkü herkesin acımıyormuş
ama evli arkadaşlar da yanıtlasın bakalım..

tam anlamıyla bi ilişki yaşanmadı yani ilişkiye tam girilmedi herhangi bi acı veya agrı da olmadı ama bi miktar kan geldi. bunun sebebi sizce nedir? kızlık zarı zarar görmüş müdür emin olamıyrm.
sanirim yirtilmis yani en azindan zedelenme olmus o kesin durduk yere kan gelmez cnk belki tamamen yirtilmamistir ona net bisi doktor harici kimse diemez. ya emin olmak icn doktora gidip muayene olcan ya da iliski yasayana kadar beklicen bisi demek zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…