Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
LÜTFEN BİLGİLENDİRİN.! KIZLIK ZARI TAM ANLAMIYLA İLİŞKI YAŞAMADAN BOZULURMU?
tam anlamıyla bi ilişki yaşanmadı yani ilişkiye tam girilmedi herhangi bi acı veya agrı da olmadı ama bi miktar kan geldi. bunun sebebi sizce nedir? kızlık zarı zarar görmüş müdür emin olamıyrm.
sadece biraz bi cm iki cm anca girmiştir fazlası yk. ama hiç bi sancı ve acı yaşamadım. o an da gelmedı kalktım toparlandım snradan hıssetım kı gelmiş.
sadece biraz bi cm iki cm anca girmiştir fazlası yk. ama hiç bi sancı ve acı yaşamadım. o an da gelmedı kalktım toparlandım snradan hıssetım kı gelmiş.
tam anlamıyla bi ilişki yaşanmadı yani ilişkiye tam girilmedi herhangi bi acı veya agrı da olmadı ama bi miktar kan geldi. bunun sebebi sizce nedir? kızlık zarı zarar görmüş müdür emin olamıyrm.
sanirim yirtilmis yani en azindan zedelenme olmus o kesin durduk yere kan gelmez cnk belki tamamen yirtilmamistir ona net bisi doktor harici kimse diemez. ya emin olmak icn doktora gidip muayene olcan ya da iliski yasayana kadar beklicen bisi demek zor