Lütfen bilgilendirilmek istiyorum...Acil yardım!

peki kırıcı birşey dediysem kusuruma bakma birden öyle sert tepki alınca kendimi çok kötü birşey yapmış gibi hissettim ondan şaşırdım biraz k bkma tekrar

canım benim, soru sormanda bizler için hiçbir sakınca yok. bilgi edinmek öğrenmek istemen çok doğal. fakat doktorunun sana yaklaşımı yada söylediği şey çok saçma. kendine, güven duyabileceğin soru sorup cevaplar alabileceğin bir doktor edinmeni tavsiye ederim.

ben böyle şeylerden aslında çok utanıyorum su kedisi ama öyle görüncede bir anormallik olabilirmi diye korkup gittim yani bi daha evlenene kadar gitmeyi pek düşünmüyorum utandığımdan dolayı ama ilginiz için gerçekten çok teşekkür ediyorum çok seviyorum bu siteyi ben çok faydalı bilgiler var gerçekten site kurucularınıd adminlerinide tebrik ediyorum..ve emeği geçen herkesi çok kaliteli bi web sitesi

evlenmeden önce insan biraz çekiniyor haklısın, sonrasında zamanla alışıyoruz haliyle , doktorlara keşke ihtiyacımız olmasa ve bizlerde gitmek zorunda kalmasak.
bu arada nişanlınla Allah tamamına erdirsin tez zamanda :)

Amin çok teşekkür ederim ya gerçekten çok pozitif insansınız mutlu ettiniz beni tekrar teşekkürler iyi geceler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…