Lütfen bilgilendirilmek istiyorum...Acil yardım!

karamelek23

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2014
16
1
6
34
Çanakkale
Merhaba benim bir sorunum var ben nişanlıyım ve yakında evleneceğim ama bir sorunum var birgün genital bölgeme ağda yaparken aynadan vajinamın görüntüsünde bi anormallik varmış gibi bir şey farkettim...Aynayla kendim baktığımda direk vajina girişinin kapalı gibi olduğunu ve önünde et parçası olduğunu gördüm çok küçük zor görülebilecek kadar küçük bir delik görebildim yok denecek kadar küçük abartmıyorum ve adetimde ilk günlerde çok ağrılı oluyordu sonra bir kadın doğum uzmanına gittim görünmek için çatala çıkarıp baktığında kadın bir dudağını ısırdı baya dar olduğunu söyledi şimdi korkuyorum canım çok yanacak diye bunun çaresi nedir acaba ilişkiye girerken çok zorluk çekermiyim?Operasyon falan gerekirmi?Lütfen yardım edin! korkuyorum...

9unda açılan üyelik ilk konu bu.. kk ya göre riskli guruptaısnızz.... ama bunu yaşamadan bilemezsiniz. ayrıca bekarları ( bakıre olduğu düşünldüğü için) çatala almıyorlar diye bılıyorum ama ben yanlış biliyorum heralde.

Bakire diye, doktorun kızın yüzüne bakıp tahminde bulunacağını falan düşünmüyorsunuzdur umarım 😃😃

herhangi bir sıkıntı olmaz. operasyonluk bir durumun yok. darlığı bakarak nasıl söyleyebildi burasıda ilginç.bekarlara kataterle müdahale etmiyorlar. ayrıca darlık rahim için kullanılan bir terimdir. dıştan bakınca herkeste olandan bir farkı yoktur diye düşünüyorum. üstünde durmamanı tavsiye ederim.

evt bende öyle biliyordum ama doktora böyle böyle diye anlatınca kontrol edeyim dedi ve çatalda baktı.Neden yalan söyleyeyimki onu anlamadım

Bakire diye, doktorun kızın yüzüne bakıp tahminde bulunacağını falan düşünmüyorsunuzdur umarım 😃😃

Teşekkür ederim kinder bana inandığın için..Ben kadınlar kulubünden çok konu okuyorum güveniyorum bu siteye çokta seviyorum böyle bir sorunum olunca bende üyelik açıp yazmak istedim belki yardımcı olabilecek kişiler bulabilirim diye yada en azından bi fikir söyleyecek birileri olur diye ama böyle tepkili karşılık beklemiyordum neyse çokta önemli değil inanılıp inanılmaması

Cevabınız için teşekkür ederim ben böyle bişeyle karşılaşınca biraz korkup endişe ettim sanırım.İlk defa böyle birşey olduğu için hayatımda endişelenmem normal sanırım.Sormamalıydım böyle bi soru haklısınız.

Rica ederim geçmiş olsun tatlım öncelikle.Canım tepki olarak düşünme buradaki hanımlar inan çok anlayışlı ve yardım sever. O yorumu yazan bayan da doktor neden böyle bir şey yaptı amacı ile yazmış olabilir.

anladım yinede hepinize teşekkür ederim en azından birşeyler şekillendi kafamda insanın farklı şeylerden korkuları olabiliyor bazen yeterince yardım aldım hepinize teşekkür ederim.

Hep ayni sacmalik suphe suphe iyice suyu cikmis her sey sorulabilir de ilk olarak bu mu sorulamaz kim krar veriyo sen mi bn mi yonetim ni boyle bi kural varda bn mi okumafim komiksiniz bos bos crvap yazmissiniz yaziiik

Arkadsim sana gelince simdiden bunu takarsan baska sorunlar yasar hic iliskiye giremez hale gelirsin o yuzden dusnme o gun belli olur her sey sen sadece rahat ol ani yasa

bekar da olunsa catala alınıpta dış genıtal ıcın bakabılıyor doktorlar evlenmeden önce bende muayne olmustum arkadasım ilişki konusunda doktorlar az cok anlıyorlar darsa dardır ama kendını sartlama derım acıyacak dıye herseyın oluru var dert etme.

Hay agzina saglik kardesim operim ellerinden ne guzel dedin. Sart konusunda da haklisin sartlamak daha beter eder.

Öncelikle sadece kk ya gore garipseniyor ilk konukar bole oluncs dedim fazla tepki vermissiniz kardescagizlarim. Bakirelegini tabiki bakarak anlamaz doktor ama jinrkolog bakiremisiiniz diye sormuyor evlimisin diyor. O yuzdrn ole dedim ki bilmedigimi de soledim. Ardindanda akisina birak diyerek yorumumuda yaptim yinede....

Anladim ama bosver k.k icindeki garipsiyen cok bilmisleri dedektiflik yapiyolar guya pehhh. Neyse kirdiysam ozur dilerim bakirelik olsada olmasada catala yerlesebiliyosun bazen oyke bi durum bu da zaten doktorlarfa artok sornuyor bekar diye bakire olmus olmafiklari icin

peki bilgilendirdiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum en azından biraz rahatladım birilerine sorarak sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…