Lütfen bilen yardım etsin:(

gulmra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2022
215
118
29
Kızlar gebeliğimin başından beri kronikleşmiş kabızlıkla uğraşıyorum son üç gündür dahada kötüleşti ıspanak pırasa yoğurt Çorba bol su almama rağmen zar zor yapıyordum ama üç gündür hiç çıkamadım artık psikolojim kaldırmaz oldu ağlamaktan mahvoldum açım ama kabızlık beni mahvediyor İncir kayısı zeytinyağı hiç bir işe yaramıyor su içmek bile işe yaramıyor 3 litre Su içen bir insan nasıl kabız olabilir pırasa nasıl kabızlık yapabilir kızlar zor durumdayim yok mu bunun bir çözümü 13 haftalıgim ıkınmaktan bebeğe bişey oldu diye korkuyorum çünkü kasıklarım baskı oluyor doktor yemene dikat et diyor napicam bilmiyorum 😞

Canım benım neden kabızlık zor ama yemessen ne yapacaksın yemeyı bırakma soylemesı lagım yap yada doktora gıt onlar ilaçla hallederler

Canım benım neden kabızlık zor ama yemessen ne yapacaksın yemeyı bırakma soylemesı lagım yap yada doktora gıt onlar ilaçla hallederler
Zaten bu vakte kadar üç kere lavman kullandim ilaçlar kullandım biraktigim an daha da beter bir şekilde devam ediyor kabızlık gerçekten napicami bilmiyorum artık yok mu bunun bir çözümü ya 😭

Kızlar gebeliğimin başından beri kronikleşmiş kabızlıkla uğraşıyorum son üç gündür dahada kötüleşti ıspanak pırasa yoğurt Çorba bol su almama rağmen zar zor yapıyordum ama üç gündür hiç çıkamadım artık psikolojim kaldırmaz oldu ağlamaktan mahvoldum açım ama kabızlık beni mahvediyor İncir kayısı zeytinyağı hiç bir işe yaramıyor su içmek bile işe yaramıyor 3 litre Su içen bir insan nasıl kabız olabilir pırasa nasıl kabızlık yapabilir kızlar zor durumdayim yok mu bunun bir çözümü 13 haftalıgim ıkınmaktan bebeğe bişey oldu diye korkuyorum çünkü kasıklarım baskı oluyor doktor yemene dikat et diyor napicam bilmiyorum 😞
Aynı şeyleri yaşamışız bende burdan birinin yorumunda gördüm magnezi calcine diye onu kullanınca iyi gelmiş,kadın doğuma söyledim yazdı kullandım elhamdülillah iyi geldi ,sizde mutlaka söyleyin doktorunuza bu ilacı

Sade kefiri dene birde bende kabizlik yasiyorum 3 4 gundur eskiden cok aci yerdim 9 haftalik hamileyim dokunur diye yemedim ve kabizlik yasiyorum, dun aksam yemeginde 9-10 adet aci biber tursusu yedim yemekte, ertesi sabah wc ciktim ve tum bagirsaklarim temizlendi bende sasirdim ama aci biber tursusunun kabizliga iyi geldigi google da yaziyor. İstersen bir de onu ye her yemekte duzenli, mide yanman olursa ustune gaviscon ic kesiyor.

Aynı şeyleri yaşamışız bende burdan birinin yorumunda gördüm magnezi calcine diye onu kullanınca iyi gelmiş,kadın doğuma söyledim yazdı kullandım elhamdülillah iyi geldi ,sizde mutlaka söyleyin doktorunuza bu ilacı
Dün akşam o ilaçtan aldım ama ise yaramadı iki vay kaşığı kadar aldım acaba dozunu mu az aldım bilmiyorum

Valla ben de cikamiyorum ne yalan diyeyim yemek yersem rahatim bagirsaklar cosuyor ama miktar olarak az yiyeyim maalesef
Bana en iyi kayisi hosafi gelmisti icinde kuru kayisi kuru elma ve kirmizi erik vardi
Simdi kefir iceyim bebege yarasin diyorum hem bagirsak icin iyi ama 2 gundur yine ayniyim
Gebelikte normalmis kabizlik

Ya bir tane ot varda gebeliğe çocuğa zarar verir mi bilmiyorum çünkü bitki çayları olduğu için.
Şey yap kuru dut varya onu bol yağda pişir birde onu dene nenem öyle yapiyordu

Canım onun dozu ne kadar kullandın çay kaşığı ilemi tatlı kaşığı ilemi

Öncelikle buraya değil doktoruna danışmalısın. Sonuçta hamilesin ve özel bir durumun varsa bizlerin söyleyebileceği en ufak zararsız gibi görünen bir şey bile sana zararı dokunabilir.

Bende transfer dönemimde kabızlık yaşamıştım, seninki kadar zorlayıcı değildi ama birkaç gün çok rahatsız etmişti. Doktorum Duphalac diye bir şurup vermişti, sabah akşam bir ölçek kullanabilirsin demişti. Not: Doktoruna danışmadan kullanma. Ben saf doğal zeytinyağını aç karnına bir çorba kaşığı yatarken bir çorba kaşığı şeklinde kullanmıştım şuruba gerek kalmamıştı. Bunu Beta HCG sonucum gelene kadar 10 gün kullanmıştım.

Sabahları aç karna kefir için bence
Meyvesiz olanlardan

Hamileliğin kaçıncı haftasindasiniz
Normalde bebeğe kilo aldıran besinler arasında
İlk zamanlar çok tavsiye edilmiyor sanirim
13 haftalıgim canım Perşembe kontrolum var doktordan ısrarla bişey istiycem artık kefiri sorarım gittiğimde activya yoğurt kefir bana çok iyi geliyor

X