• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama lütfen bıktım artıkk yardım edin resimli

elifblacklion

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
9
0
86
Kahramanmaraş
senağlamasenağlamakızlar bakır kızıl yakışırmı bakır tonu istiyorum ama kararsızım yada önereceğiniz bir renk ne yapmalıyım evde kendm boyamak istiyorum ama bakır kahvede güzel olur sanki ama onun karışımını nasıl ayarlıcma yada boyatıp o rengi nasıl tutturacam bir arkadsım mesela kahve köpüğü boyuyor vede saç rengi kapaktakinden alakasız karamel oluyor bende bişe keşfetsem bıktım artık saçım için beğeneceğim sürekli kullanacağım bi renk istiyorum

Eklentiler

• $DSC06385.jpg
    $DSC06385.jpg
    6,4 KB · Görüntüleme: 54
yardımlarınızı bekliyorum özellikle denemiş olanlar cünkü saçım ordaki gibi suan ama yakından biraz daha alacalı dikkatli bakınca herrenk var:(((( ona boya su yakışır bu yakışır diyorlar saçlarımı mahfettim bir renkkk allahımm bir renk....mafoldumben

bu arada tenim esmer tam anlaşılmaya bilir belki yani kuaföre gidip karamel boyattım rezil etmişti hiç yakışmamıştıı açıktı biraz cünkü bilmiyorum saçımda berbat oldu zaten uzundu kısacık şimdi işde resimdeki boy kestirdim yardım edin lütfennnnnnnn ama mümkünse deyimleriniz olsun yada yakınlarınızın çünkü olabilirleryüzünden bu halde:(((:kafamçokkarıştı

renk cümbüşü yasıyorsun sanırım aslında evde her ne kadar iyi bir sekilde boyasakta mutlaka renk farklılıkları oluyor iyi bir kuaföre gidip karamel rengine boyatabilirsin

bulamadıysan eğer söyliyim yeni bakma fırsatı buldum yukarıda yazı rengi boyutu sırasında ataça benzer bir işaret var üzerine geldiğinde eklentiler yazıyor oraya basınca yeni bir sayfa acılır biraz bekle ve sonra ilk sıradaki gözata tıkla ve resmin nerdeysen bulursu kendi kendine tammlanıo onay felan beklemden ekleyebilirsin:))

Back