- 11 Ocak 2009
- 6.181
- 105
- 688
- 39
merhaba hanımlar 17 ay 13 günlük bi oğlum var. önceleride bahsetmiştim cok ağlayan uyumayı sevmeyen bi cocuk diye. geceleri hala 4 5 kez hatta bazen daha fazla belkide uyanıyor süt içiyor. normalde bu ayda içmesi gereken süt miktarını bilmiyorum ama maksimum 150 cc içiyor gündüzde böyle gecede. o sebeple de sanıyorum doymuyor ve sürekli uyanıyor avaz avaz ağlıyor. gündüzde sürekli mızırdanıp ağlıyor bana yapışık geziyor. bedenen idare etsemde ruhen bu durum beni çok yordu. gündüz 1 kez uyur 2 saat oda. bu geceleri uyanmaması için ne yapabilirim? bir sıkıntısı var desem hep mi sıkıntılı? hastaneye götürdüm cevredekiler kansızdır ondan diye. herşeyine baktılar muayene ettiler hiçbir şey yok mizacı bu cocugun dediler. ne yapabilirim hocam. ayrıca gündüz sadece süt içmiyor corba içiyor ne yemek varsa az ondan yedirmeye çalışıyorum ama genellikle yemiyor. haftada 2 kez falan köfte veriyorum. yedikleri sınırlı ama abur cubur oldumu yiyor. bana bi akıl verin ne yapabilirim.? aglamaları geçiremem belki ama bari gece 1 kez uyansın.?