Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yüzü bize bakıyoryan durmuş olsa tahmin edebilirdim de görünmüyor bileben de kız diyeceğim
Aynen yüzünü net görmüstük ama bacagi ile kapatmisti göstermedi bacak arasiniYüzü bize bakıyor![]()
Sadece hiss miKk ya uzun süre ara vermiştim çok enteresan konular açılıyor :)) bana kız gibi geldi, sağlıkla doğsun![]()
Valla ben cinsiyetini falan bilmem ama bu çok tatlı bişeye benziyor doğunca bana özelden atın ya nolurAynen yüzünü net görmüstük ama bacagi ile kapatmisti göstermedi bacak arasini![]()
Net kız bu arada ben unutursam siz beni alıntılayın belli oluncaSadece hiss mi
Yaaa nasil anladiniz Allah biliyor ya gönlümden gecende kiz bi oglum var insallah bide kizim olur hayirlisiyla saglikli bi sekildeNet kız bu arada ben unutursam siz beni alıntılayın belli olunca![]()
Insallah canim unutmazsam kesinlikle atarimValla ben cinsiyetini falan bilmem ama bu çok tatlı bişeye benziyor doğunca bana özelden atın ya nolur![]()
Benimde bi oğlum var bende kız istiyorum ama hamile kalamadım henüz:) ben tüm hamileler kız doğursun istiyorum çünkü bende yokYaaa nasil anladiniz Allah biliyor ya gönlümden gecende kiz bi oglum var insallah bide kizim olur hayirlisiyla saglikli bi sekilde![]()
Rabbim gönlüne göre versin canim insallah kizin olur hamilelerin dualari kabul olur derler hadi insallahBenimde bi oğlum var bende kız istiyorum ama hamile kalamadım henüz:) ben tüm hamileler kız doğursun istiyorum çünkü bende yok![]()
İnşallah çok teşekkür ederim.Rabbim gönlüne göre versin canim insallah kizin olur hamilelerin dualari kabul olur derler hadi insallah![]()
Nazli hemde bacagi ile bagdas kurup oturmus doktor kac kere denedi yok acmadiyalnız 19. haftaya kadar göstermediyse bayağı nazlı bi bebiş![]()
sağlıkla doğsun inşallahNazli hemde bacagi ile bagdas kurup oturmus doktor kac kere denedi yok acmadi![]()