bilmiyorumki sormadım ama suyum azalmış o nedenle 1 hafta erken alıcak pazartesi arayıp sormam lazım yoksa rahat etmicek içimdoktorun izne ayrılacak olmasın. o yüzden erkene almış olabilir.............
yani öyle ama bi sorun olmazsa normal doğum olsun istiyorum ama çocuk perşembeye kadar doğmazsa ve suyum azalırsa mecburen sezeryan olucamki o durumda daha fazla beklenmez ve normal doğumda olamaz zaten bakalım hayırlısı rabbim ne gösterecek bize bekliyoruzcanım illa normal doğum yapcam diye şartlandırma kendini senin ve bebeğinin sağlığı daha önemli hangisi daha sağlıklı olacaksa öle olsun bende suni sancıyla yaptım fakat benım sancılarım başlamıştı sancıları arttırmak için suni sancı verdiler ve suyumu doğumhanede ebe patlattı korkma inş sağlıklı bi şekilde bebişini kucağına almak nasip etsin ALLAH'ım...
dr umla konuştum suni sancı vericek öyle doğum yaptıracakmış nasıl olucak inşallah kolay olur suyum gelse doğum başlasa neysede böyle doğum olurmu yaa
inşallah benimkide öyle olur yaa böyle kolay doğumları duyunca dahada bir rahatlıyorum inşallah istediğim gibi olurbenim arkadaşım iki bebeğini de sezeryana gider gibi gün alıp suni sancıyla doğurdu
özel sebeplerden
hiçbir sorun da olmadı, güzel güzel doğurdu geldi
eğer suyun cidden azaldıysa doktorun bu yüzden böyle birşey tercih etmiş olabilir
çok da sıkma canını
dr um bana kilolu bi bebeğin yok haftasına göre çıtı pıtı bi kızın olucak dedikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bakalım yarın görücez nasıl bi doğum olucağını senin ne güzel 2 saatte 8 cm açılmış eğer bebeğin iri olmasaydı çok kolay bi doğumun olucaktı inşallah benimkide öyle hemecik açılır allah büyüktürcanım korkma benim doğumum da bir türlü başlamadığı için suni sancıyla başlattık...
nefes egzersizleri, hurma ve dualar vesilesiyle 2 saatte 8 cm açılmam oldu.. ama benim bebeğim iriydi ve benim çatım dardı o yüzden doğuramadım.... kaydirigubbakcemile3
o yüzden sezeryan oldu... korkma sakın sezeryan olmasından daha iyi suni sancıyla yapmak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?