• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen bi bakınnnn

NisaNurum

Canım Kızım Canım oğlum
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2009
4.057
22
158
37
merhabalar benim aklıma takılan bi kaç bişey var yardımcı olursanız sevinirim şöyle konuya gireyim geçende dr a gittim kontrole doğumum 13 hazirandı dr la konuştuk dr 1 hafta erken 4 hazirana gün verdi ben normal doğum istiyorum dr umda ben istediğim için normal doğum yaptıracak ama nasıl olucak çok merak ediyorum bana gün verince çok şaşırdım benim bildiğim sancını beklersin suyun gelir sonra doğuma alırlar ama ben o güne kadar doğurmazsam bana suni sancı verip doğum yaptıracak ve bu benim ilk doğumum hiç aranızda benim gibi olan varmı yada böyle bi doğum gerçekleştiren varmı normal doğum ama normal sancıyla değil suni sancıyla ve dr um benim ne suyumu beklicek ne sancımı suni sancı verip doğumum olucak kafam çok karıştı böyle bişey yaşayan varmı varsa lütfen yazsın

canım öncellikle rabbim evladını sağ salim bi şekilde kucağına almanı nasib eder inşallah.Ben 8 ay önce doğum yaptım.Normal doğum istiyordum fakat doktorun bellirttiği tarihi 10 gün geçtim hiç sancım yoktu.Bu nedenle bana suni sancı verdiler bu da etki etmedi anlayacağın ben de tık yoktu.Mecburen sezeryan oldum.Tabii senin durumun farklı neden doktorun normal sancını beklemeden böyle birşey yapma gereği duydu anlamadım.Tabii bunu en iyi doktorun bilir.Sebebini sormadın mı?Benim tavsiyem doktoruna tekrar sor ona göre normal sancılarının gelmesini bekle .Şimdiden geçmiş olsun.Allah ım bir nefeste kurtarsın.

arkadaşım dr.unla konuşmadınmı bu konuyu
açıkcası ilk kez duyuyorum suni sancı benim bildiğim mesela günün geçer ama sancın olmaz öyle verilir yada suyun gelmiştir ama doğum sancıların başlamıştır öyle durumlarda verilir
günün gelmeden suni sanciyi sana neden veriyor dr.un hiç anlamadım açıkcası
bence sen dr.unla konuş

bende anlamadım yaa kafam çok karışık suyum azalmış 1 hafta daha idare edermiş çocuğu belkide o yüzden normal sancımı ve suyumun gelmesini beklemeden doğum yaptıracak eğer bide nts de sancım çıkmadı hiç sancın yok dedi dr um bilmiyorum yaa normal doğum olsun istiyorum ama bakalım pazartesi dr a tekrar gidicem ve sorucam doğumu konuşucam kafamı karıştırdı çünkü inşallah kolay bi doğum olur bakalım yardımcı olduğunuz için çoook teşekkür ederima.s.

canım illa normal doğum yapcam diye şartlandırma kendini senin ve bebeğinin sağlığı daha önemli hangisi daha sağlıklı olacaksa öle olsun bende suni sancıyla yaptım fakat benım sancılarım başlamıştı sancıları arttırmak için suni sancı verdiler ve suyumu doğumhanede ebe patlattı korkma inş sağlıklı bi şekilde bebişini kucağına almak nasip etsin ALLAH'ım...

doktorun izne ayrılacak olmasın. o yüzden erkene almış olabilir.............
bilmiyorumki sormadım ama suyum azalmış o nedenle 1 hafta erken alıcak pazartesi arayıp sormam lazım yoksa rahat etmicek içim

canım illa normal doğum yapcam diye şartlandırma kendini senin ve bebeğinin sağlığı daha önemli hangisi daha sağlıklı olacaksa öle olsun bende suni sancıyla yaptım fakat benım sancılarım başlamıştı sancıları arttırmak için suni sancı verdiler ve suyumu doğumhanede ebe patlattı korkma inş sağlıklı bi şekilde bebişini kucağına almak nasip etsin ALLAH'ım...
yani öyle ama bi sorun olmazsa normal doğum olsun istiyorum ama çocuk perşembeye kadar doğmazsa ve suyum azalırsa mecburen sezeryan olucamki o durumda daha fazla beklenmez ve normal doğumda olamaz zaten bakalım hayırlısı rabbim ne gösterecek bize bekliyoruz

hımmm...
suyun azalmış ya ondandır...
benim arkadaşımın da böyle oldu...suyu azalmış...
gün verdiler suni sancıyla başlayacaktı
ama çatı muayenesinden sonra sancısı tuttu kendi sancısıyla doğum yaptı...
verdikleri güne kalmadı...
sen de sağsalim kucağına alırsın inşallah...

Canım başka bi doktora görünsen daha iyi olur senin için..

Gideceğin doktora bi sor bakalım gerçekten azalmışmı suyun..

Benim doğumuma 17 şubat dedi doktorum..

15 şubatta saat sabah 6.30 da suyum geldi..hiç paniğe kapılmadım gittim duş aldım annemleri çağırdım eşimde ewdeydi oturduk sohbet ettik..Saat 11 e dogru gittik hastaneye..Suni sancı vermek istediler ben istemedim..zaten 14.30 da da doğumum gerçekleşti..Yani suyun önce gelmesi bile sezeryan ypma nedeni deil..

dr umla konuştum suni sancı vericek öyle doğum yaptıracakmış nasıl olucak inşallah kolay olur suyum gelse doğum başlasa neysede böyle doğum olurmu yaa

arkadaşım. endişe etme. dr una ne zamandır gidiyorsun bilmiyorum ama senin veya bebeğin hayatını riske etmeyecek kadar aklı vardır mutlaka. korkarak ve endişeli girme doğuma zor ama sakinleş en güzeli bebeğin geliyor. benimde 35+4 daha doğum şekli bile belirsiz ne olacak bilmiyorum ama dr a güveniyorum çünkü benden fazlasını bildiği için para veriyorum bebeği kendimi emanet ediyorumopuyorumnanaktan

perşembe canım doğumum korkmuyorum fakat nasıl olucak diye aklım karışıktı dr umla konuştum ve rahatladım normali çok istiyorum allahım gönlüme göre verir inşallah dediğin doğru korkarak girilince doğuma streste oluyo haliyle hem zor olmasınada neden oluyo o yüzden ilk önce allah sonra dr um allahım büyüktür

benim arkadaşım iki bebeğini de sezeryana gider gibi gün alıp suni sancıyla doğurdu
özel sebeplerden
hiçbir sorun da olmadı, güzel güzel doğurdu geldi
eğer suyun cidden azaldıysa doktorun bu yüzden böyle birşey tercih etmiş olabilir
çok da sıkma canını

dr umla konuştum suni sancı vericek öyle doğum yaptıracakmış nasıl olucak inşallah kolay olur suyum gelse doğum başlasa neysede böyle doğum olurmu yaa

canım korkma benim doğumum da bir türlü başlamadığı için suni sancıyla başlattık...
nefes egzersizleri, hurma ve dualar vesilesiyle 2 saatte 8 cm açılmam oldu.. ama benim bebeğim iriydi ve benim çatım dardı o yüzden doğuramadım.... kaydirigubbakcemile3

o yüzden sezeryan oldu... korkma sakın sezeryan olmasından daha iyi suni sancıyla yapmak...

benim arkadaşım iki bebeğini de sezeryana gider gibi gün alıp suni sancıyla doğurdu
özel sebeplerden
hiçbir sorun da olmadı, güzel güzel doğurdu geldi
eğer suyun cidden azaldıysa doktorun bu yüzden böyle birşey tercih etmiş olabilir
çok da sıkma canını
inşallah benimkide öyle olur yaa böyle kolay doğumları duyunca dahada bir rahatlıyorum inşallah istediğim gibi olur

canım korkma benim doğumum da bir türlü başlamadığı için suni sancıyla başlattık...
nefes egzersizleri, hurma ve dualar vesilesiyle 2 saatte 8 cm açılmam oldu.. ama benim bebeğim iriydi ve benim çatım dardı o yüzden doğuramadım.... kaydirigubbakcemile3

o yüzden sezeryan oldu... korkma sakın sezeryan olmasından daha iyi suni sancıyla yapmak...
dr um bana kilolu bi bebeğin yok haftasına göre çıtı pıtı bi kızın olucak dedikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bakalım yarın görücez nasıl bi doğum olucağını senin ne güzel 2 saatte 8 cm açılmış eğer bebeğin iri olmasaydı çok kolay bi doğumun olucaktı inşallah benimkide öyle hemecik açılır allah büyüktür

merhaba allah yardımcın olur inşallah bende normal dogum yaptım ve benimde hiç sancım yoktu sadce açılmam vardı suni sancıyla oldu ben 2 saatte dogum yaptım inşallah sende cok kolay dogum yaparsın

bak gör herşey güzel olacak. bebişini bizede gösterirsin artık haberlerini bekliyoruz iyi şanslaralkisalkisalkis

saolun arkadaşlar bugündü doğumum ama dr um bebek tam inmemiş diye salı gününe tarih verdi o zamana kadarda sancın olur dedi inşallah normal sancım olur suni sancıyı çekmem bünyem çok müsaitniş normal doğuma herşey yolunda dedi dr um inşallah kolay olur herşeyin hayırlısı tabiki göstererim canım ne demek bi doğsunda sağ sağlim resimlerinide koyarım artık arzucum inşallah bende sen gibi kolay doğururum yaa kemik yapım çok uygunmuş kolay olur dedi dr um ama bakıcaz herşeyde bi hayır vardır

Back