merhabalar burda benden daha büyük dertleri olanlar va biliyorum bunu bilmiyorumkismile öncelikle herkese acil şifalar diliyorum bilmiyorumkismile ben 17 yaşındayım... reglm biteli sanırım bi kac hafta oluyor.. sağ ve sol sanırım kasık oluyo oralar karınım tam altı.. bir iki gündür hafif bi ağrı var... şimdi şöyle elimle bastırınca çok acıyor.. sabahleyin sağ tarafmdaydı smdi solum ağrıyor... mesela şuan cok ağrımıyo ama orda bisey varmıs gbi geliyo dokununca biraz bastırıncada cok acıyo..:sinifsinif: bide ben cok evhamlıyımdır :gitme: sinirlerim bozuldu sabahtan beri ne olabilir sizce... kist falan mı acaba :gitme: gitmelimiyim doktora yoksa beklemelimiyim allah için yardım edin bişey söyleyin bilmiyorumkismile teşekkür ediyorum şimdiden
bence geciktirmeden doktora git cnm rahatsızlığın için korkma erken teşis ne olursa olsun iyidir belkide sadece bir üşütmedir ama önlem alamazsan böbreklerin dahada ağırır
bence geciktirmeden doktora git cnm rahatsızlığın için korkma erken teşis ne olursa olsun iyidir belkide sadece bir üşütmedir ama önlem alamazsan böbreklerin dahada ağırır
sol tarafım ağrıdığındada gitmiştim gaz sancısı demişlerdi ablacım ohaoldumsmile ama ben gaz sancısı sağ tarafta olmaz diye biliyorum ikisi birden ağrıyınca korkmaya başladım.. bide bazen şiddetle vurup geciyo iyice korkuyorum...
yardımcı olmaya çalışan arkadaşlarım hepinize tesekkür ederim... gaz sancısı bu sanırım ondan şüpheleniyoruz... yaa bişey sorucam bu nasıl gecer... yani sürekli kasılmalarım war ??? eğer gaz sancısıysa bundan nasıl kurtulabilirim ?? bilgisi olanlar var mı varsa yardımcı olabilirlermi ?? olmassa doktora gitcem bilmiyorumkismile
canım bu kadar panik olma kendi kendinede teşhis koyma sakın.üşütmüşsündür dediğin gibi gaz sancısıda olabilir.yarın doktora git en iyisi için rahat eder.
yemin ederim annemde aynısını söylediiiiiiii :1shok: ay bilmiyorum valla yandı sanırım benim adam :S bu arada teşekkür ederim... inş. dediğinz gbi sadece üşütmüşümdüüürr :çok üzgünüm:
canım bu kadar panik olma kendi kendinede teşhis koyma sakın.üşütmüşsündür dediğin gibi gaz sancısıda olabilir.yarın doktora git en iyisi için rahat eder.