Lutfen bi bakın

Biz raporlamıyoruz...çok görülse dahi doktoru bilgilendiriyoruz..bazı labaratuvarlarda raporlanıyor olabilir... Doktorların önemsediği bir durum değil..
Hmm yani çokta takmaym ozaman demi ay beni rahatlatacak biseler duymayi istiyorum bi nevi rahatladm yazdklariniza suann ❤❤❤❤

Hmm yani çokta takmaym ozaman demi ay beni rahatlatacak biseler duymayi istiyorum bi nevi rahatladm yazdklariniza suann ❤❤❤❤
Beslenmenize biraz dikkat edin.. Herkeste görülebilecek bir durum.. Probiyotik tüketin.. Şekerden uzak durun..Bağışıklığınızı güçlendirecek şeyler tüketin zaten azalacaktır.

Beslenmenize biraz dikkat edin.. Herkeste görülebilecek bir durum.. Probiyotik tüketin.. Şekerden uzak durun..Bağışıklığınızı güçlendirecek şeyler tüketin zaten azalacaktır.
Çok teşekkür ederim gerçekten rahatladm
Internette arastnca hep diyet gibi şeyler okudum diyeti bırakınca geri çoğalır falan onyzuden biraz evham yaptm sanırm

Vücutta bu şeyin bulunması ne anlama geliyor ki yani çok çok kötü bişey mi.
Hayır bağırsakta zararlı bakteri çoğalıyo onu dengelemek için diyet yapılıyo
Çok araştırınca değişik değişik şeyler yazıyo
Ama kötü bise değil sanırm üstte laborant birisi yazdı herkeste oluyo doktorlar cok onemsmeiyo dedi

Inanma boyle sylere ya git muayne ol candida vrmi yokmu cikar zten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…