Merhabalar pcos lu biri olarak 15 yasmdan beri adet duzensizligi yasiyorum. 2 defa gebe kaldim ama kalbi durdu kurtaj oldum. Hormon duzensizligi var. Gecen ay hayit suyu kullandim ama kendi basina bi ise yaramadi. Suan testere disli aslan pencesi otunu kullaniyorum. Reglmin 1.gunu basladim. Aynı zamanda soğan kürünede basladim adetin 8.günü. sizler nasıl kürleri kullandiniz ?
Merhaba. Tatlim kendi basina bir işe yaramadi demek için belirli sure kullanmamiz gerek zaten en az 3ay sonra etki gosteriyor diyor. Bizler hemen sonuc almak isteriz ama bu isler sabir ve zaman gerektire isler. Diger bir onemli detay ise ot diyip gecmemek gerek hepsi belirli orqana etki gosterir bu ay hayit gelen ay corekotu, sonraki ay aslan pencesi kullanirsaniz hormonal dengeniz şaşar. En onemlisi de birinde etki gosteren ilac, bitki baskasinda daha kotu sonuclara getire bilir. Cunki 100 kadin hamile kalma sorunuyla karşi karşiyaysa onlarin hicbirinin hormonal gostericileri ayni deyil ve cogunda hamile kalamama farkli nedenlerden dolayi gerceklesmez. O yuzden ot bile olsa iyice arasdirin. Doktorunuza danisin. InsaAllah etki eder ve hamile kalirsiniz. Dualarimjz bu yönde ❤