ben 3 yıllık evliyim 26 yaşındayım henüz çocuk düşünmüyorduk tabi sanki biz isteyince olacaktı ya tabi hiçbirşey planlandığı gibi gitmiyo 1.5 yıl önce lekelenmem geldi sık sık dr gittim günde 2 tane4 doğum kont. hapı verdi adet düzenlesin diye bitince adetim gelmedi ve ilk defa gebelik testi aldım çünkü birkere korunmasız ilşki olmuştu ama ben onu unutmuştum ve pozitifti inANAmadım dr gittim evet 5.5 haftalık hamileydim ama o ara yoğun kanamlar yaşadım ve düştü sonra istediğimizi farkettik ama ben hamile kalamdım 7 ay sonra gene lekenme geldi dr gittim 10 günlük bgibi ama düşüktür dedi ve öyle çıktı tabi 2. galiba dölenmiş ama tutnamadımı artık bilemiyorum anlam veremediğim düşükler benim sorunum yokmuş testler normAL rahim filmi çektirmedim sadce 9 aydır hamile kalmıyorum 2. saymazsak 1.5 yıldır olmuyo çok yıprandım çok üzülüyorum eşimin sonuçlarına bakın lütfen normal yolla hamile kalırmıyım acaba yada düşüklerimin sebebi bu mu sperm sonuçları 3.günlük perhiz
hacim 3.5 ml hazırlık öncesi sayı:19milyon haraketlilik:%57 hareketli sperm sayısı:6 milyon progresif hareketlilik:%55 sperm dışı hücre:100bin MORFOLOJİ:%8 hazırlık sonrası hacim:0.5ml sayı 26mlyon hareketlilik:%88 progresif hareketli sperm sayısı:21milyon progresif hareketlilik:%90 bu kadar normal yolla hamileKalırmıyım eşim üroloğa gitmelimi lütfen bişeyler yazın ne yapacagımı bilemiyorum 2 yadır yumurta takibi yaptırdım 1 tane yumurtam oluştu çatladı kendiliğinden bu ay son olmazsa aşılama yaptırıcam bakalım acaba yumurtalarım mı tembel 1tane oluyor çünkü
hacim 3.5 ml hazırlık öncesi sayı:19milyon haraketlilik:%57 hareketli sperm sayısı:6 milyon progresif hareketlilik:%55 sperm dışı hücre:100bin MORFOLOJİ:%8 hazırlık sonrası hacim:0.5ml sayı 26mlyon hareketlilik:%88 progresif hareketli sperm sayısı:21milyon progresif hareketlilik:%90 bu kadar normal yolla hamileKalırmıyım eşim üroloğa gitmelimi lütfen bişeyler yazın ne yapacagımı bilemiyorum 2 yadır yumurta takibi yaptırdım 1 tane yumurtam oluştu çatladı kendiliğinden bu ay son olmazsa aşılama yaptırıcam bakalım acaba yumurtalarım mı tembel 1tane oluyor çünkü