Lütfen Beta hcg sonuçlarıma bakar mısınız ? Benimle aynı durumda olup sağlıklı gebelik geçiren var mı şu an

zey62

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2024
376
277
31
Kızlar 5+2 haftalık gebeyim. Beta hcg sonuçlarım
19.05 156.92
22.05 549.67
24.05 1336.87
26.05 3607.89
30.05 12548.72 bu sonucu en son ki sonuçtan 5 gün sonra verdim ağır grip geçiriyorum şu an endişelendiğim için dün verdim. Ama iki katını bulmamış normalde 14 bin küsür çıkması gerekmez miydi. Çok korkuyorum daha önce düşükle sonuçlanan bir kürtajım var. Lütfen benimle aynı durumda olup şu an sağlıklı ilerleyen gebeliği olanlar yazabilir mi umut olması adına 🌸

kaç kez aynı konuyu neden açıyorsunuz? düzenli 2 günde bir test vermeniz gerekirdi. ama bir sorun gözzüknüyor yani normal sonuclarınız.. neden bir sorun olduğunu düsünüyorsunuz anlamadim. ayrıca neden hala kan vermeye devam ediyorsunuz? artık bir doktora mı gitseniz?

kaç kez aynı konuyu neden açıyorsunuz? düzenli 2 günde bir test vermeniz gerekirdi. ama bir sorun gözzüknüyor yani normal sonuclarınız.. neden bir sorun olduğunu düsünüyorsunuz anlamadim. ayrıca neden hala kan vermeye devam ediyorsunuz? artık bir doktora mı gitsenizenşeler
kaç kez aynı konuyu neden açıyorsunuz? düzenli 2 günde bir test vermeniz gerekirdi. ama bir sorun gözzüknüyor yani normal sonuclarınız.. neden bir sorun olduğunu düsünüyorsunuz anlamadim. ayrıca neden hala kan vermeye devam ediyorsunuz? artık bir doktora mı gitseniz?
Neden böyle büyük bir tepki veriyorsunuz cevap vermemek gibi bi seçeneğiniz varken endişelerim olabilir siz de belki bir annesiniz ya da anne adayısınız empati kurmanız daha sağlıklı olabilir. Farkındaysanız benimle aynı durumda olup sağlıklı gebelik süreci geçiren var mı diye belirttim kendi adıma umut olması için. Çünkü daha önce böyle bir şey yaşadım ve kürtajla sonuçlandı. Doktora gitmeyi bende biliyorum sonuçta 2024 yılındayız bunu bu kadar akıl edebiliyorum. Ama yine de sizin için dileğim umarım aynı süreçlerden geçmezsiniz ve böyle çaresiz bi durumda kalmazsınız sağlıcakla kalın

Neden böyle büyük bir tepki veriyorsunuz cevap vermemek gibi bi seçeneğiniz varken endişelerim olabilir siz de belki bir annesiniz ya da anne adayısınız empati kurmanız daha sağlıklı olabilir. Farkındaysanız benimle aynı durumda olup sağlıklı gebelik süreci geçiren var mı diye belirttim kendi adıma umut olması için. Çünkü daha önce böyle bir şey yaşadım ve kürtajla sonuçlandı. Doktora gitmeyi bende biliyorum sonuçta 2024 yılındayız bunu bu kadar akıl edebiliyorum. Ama yine de sizin için dileğim umarım aynı süreçlerden geçmezsiniz ve böyle çaresiz bi durumda kalmazsınız sağlıcakla kalın
büyük tepki veren sizsiniz. kaybınız için üzgünüm ama sonuclarınız gayet normal ilerlemiş. ben bu kadar endişeli olmanıza rapöen hala doktora gitmemenize şaşırdım. bariz iyi gözüken bir seyi defalarca konu açıp sormanıza takıldım. ki diğer konuda da sorun olmadığını bir arkadas söyledi size. inşallah kimse kötü tecrübeler yaşamaz. ama siz de bu kadar stres yaparak sürece katkı sağlamıyorsunuz. ben de gebeliğimi yeni öğrendim, ben de endişeli ve heyecanlıyım. sizi anlıyorum bu yüzden. bence sakin olun

X