• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen Beta hcg değerime bakar mısınız

burcu9811

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2025
1
0
1
26
Merhaba. Nişanlıyım o yüzden gebelik istemiyorum maalesef yanlış zamanda bir birliktelik yaşadık. Ve an itibariyle adetim 3 gün gecikti. Hiç gecikmezdi. Dün kan testi ile beta hcg değerimin 0.1 olduğunu öğrendim. Bu değere bakılırsa gebelik gibi bir durum söz konusu değil fakat hala adet olmayışım ve altındaki dilisyon yazan değerin <1050 yazması beni düşündürüyor pek yorumlayamadım. Doktora da henüz sonuç gösteremedim panik bir haldeyim ve çaresizim. Sizce geç gebelik gibi bir durum söz konusu olur mu ? Rahatlamalı mıyım ? Yoksa tekrar mı test yaptırmalıyım bilen aydınlatırsa çok sevinirim.
IMG_7208.png

Merhaba. Nişanlıyım o yüzden gebelik istemiyorum maalesef yanlış zamanda bir birliktelik yaşadık. Ve an itibariyle adetim 3 gün gecikti. Hiç gecikmezdi. Dün kan testi ile beta hcg değerimin 0.1 olduğunu öğrendim. Bu değere bakılırsa gebelik gibi bir durum söz konusu değil fakat hala adet olmayışım ve altındaki dilisyon yazan değerin <1050 yazması beni düşündürüyor pek yorumlayamadım. Doktora da henüz sonuç gösteremedim panik bir haldeyim ve çaresizim. Sizce geç gebelik gibi bir durum söz konusu olur mu ? Rahatlamalı mıyım ? Yoksa tekrar mı test yaptırmalıyım bilen aydınlatırsa çok sevinirim. Eki Görüntüle 3536743
Hamile değilsiniz bence 0.09 gelmiş değeriniz

Back