• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen beni bi dinleyip yardımcı olur musunuz :(

canm hayatta herkesin bir sınavı var belkide seninkide bu
pis olmak elbette çok çok kötü bir durum
ancak pis olmak bir sinirsel hastaıktır bunu biliyormusun
eşimin kuzeni acayip pistir hatta evi çöp ev diye belediye boşaltıp yaktı
ben çok kızıyordum önceleri ama sonra öğrendimki ilk başlarda çok temiz bir kadınmış hatta çok hassasmış bile
ama bi travma geçirmiş çocuğu engelli doğmuş
tabiri caizse spastik engelli bir erkek
25 yaşında hatta ama çocuk gibi
demek istediğimi anlamış olmalısın canım
hiç bir şey göründüğü gibi değil
sen Allah rızası için gittiğin zamnlarda ufak tefek işler yapar kardeşine yardım edersin
fazlası elimden gelmiyor çalışıyorum dersin
herşeyde bi hayır vardır
madem nişanlını seviyorsun ve o temiz biri o zaman dikenine katlanacaksın
anladım demek istedğinizi yorum için tşk ederim.. nişanlımnda kız kardeşi aynen sizin dedğinz gibi tmm belki oda o şeklde psikolojik olabilr ama baskı yaptkları sürece bu benim içimden felan gelmez en başta bende yaparme derm diordm ama teyzelernn baskısı felan yapmycam die inatlaşmaya götürüo beni ayrıca annesinin de söylediği laf üzerine iyice sinir oldum nefret etme derecesine geldi anlıycanız :( yoksa evet imtihanım bu olabilir neticede inançlı insanım bende ama kullanmalarına sinir oluyorum bulaşık yıkarken sürekli bulaşık geliyor ardı arkası kesilmiyor sanki biriktirmşler ben gelcem die zoruma gidiyor çünkü babamn evinde böyle büyümedim ben.. tamam altı üstü bulaşık ne var diyorsunz ama okadr pis ki kap kacaklar cifliom ediom yorouluom onu geçin haftaya yne aynı temz kalmıo nereye kadr yapabilirim :(

Back