- Konu Sahibi agustos_gelini
Benim durumum şöyle kızlar : 7aydır nişanlıyım ve sevgilimdi zaten..Herşeyi eşyayı düğünü bütün masrafları beraber yapıyoruz alıyoruz ediyoruz..Çünkü onun ailesi ilerde oğlum evlenecek die bi kuruş biriktirmemiş..Abisi var evli onada aynısınımı yaptılar yardım etmediler o kadarını bilmiyorum. Benim ailemde destek vermio bundan ötürü babam beni okuttu die hemde kredi borcumu ödedi die yapmak istemio birde onun ailesi yapmayınca babamda 5 kuruş destek olmuyor..annem yine saolsun önceden aldığı yemek takımları sonra gün parasyıla falan bütün mutfak malzememi aldı..bizde nişanlımla uygun olan eşyaları aldık.. beyaz eşyay mobilya felan gelinlk her bişi düğün için salon en ufak şeyleri bile biz alıyoruz eee taksitle yada borçla düğünden sonra altınlarla ödicez artık inş yeterse borcumuzu kapamaya oda.. hadi bunları geçtim ailesi yardımmcı olmuo bazen çok zoruma gidiyor ama geçtim bunu.. kız kardeşi var hasta yürüyeio görmüo konuşamıo engelli yani .. nişanlım sevgiliyken anlatırdı hep üzülürdüm annesine.. yengesi abisinin eşi yardım etmio temizliğe şuna buna derdi nişanlım.. bende ben yaparım nolcak derdim üzülürdüm.. işin içine girince göründüğü gibi olmadığını anladım annesi bildiğin pasaklı evlerine gdiyorum grmek içimden gelmo bi ev o kadarmı pis olur her yer okadrmı dağınık olur evi temizleym desen içinden çıkamazsın allahım bunlar beni çok düşündürüo nişanlıma söyleyemiom edemiom ne ypcam ben ya birde bağları var orasıda aynı durumda gidiyoum bağa yardıma nişanlımla tabaklar hepsi herşey pis bardakla çay içemiosn çamaşr suyuna yatrdm ettim ama yne aynısı oluyo 2gün sonra herşey öle pis ki temizliosn ama öle kalmıo tamam kadınada üzülüodum ama kız zaten yatırıolar öle duruo yapacak olan yine yapabilir ama bu alışmış daha çok herşeyi yemeği kahvaltıyı temzliği babası yapıo bi erkek ne kadr temzlk yapabilrki ailemle gidince utanıyorum