merhaba dr aytun hanım benimde size sorum olacaktı lütfen banada yardımcı olurmusunuz? ben 4 yıllık evliyim polistik over vardı tedavi ile küçültüldü zararsız hale geldi dedi doktorum 1yıl önce klomen ve glifor kullanarak hamile kalmıştım ama 4 aylıkken karnımda öldü ve kürtaj oldum. doktorum 6 ay ve bir yıl arasında tekrar olabilir dedi ben biraz ara vermiştim sürekli gitmedim ruhsal olarak cok yorulmuştum sonra 1 sene sonra şubat 2012 günüm geçti tahlil yaptırdık değer 26,3 çıkmıştı doktorum beklemem gerektiğini söyledi 4 gün sonra tekrar gittim değer 13 düşmüştü doktor gebelik olmamış dedi bana bunu açıklayabilirmisiniz?ve adet olmam için cyclo progynova kullandım adet oldum nisan 11 de adet olmam gerekiyor eğer gebelik olmazsa. çok üzüldüm oldu diye cok sevinmiştim sonra incir kürüne başladım (aç karnına öğünlerden önce içiyorum)eşimde keçiboynuzuna başladı bir kere gebelik oldu diye eşimde doktora gitme ihtiyacı duymadı. sizce ben tekrar hamile kalabilirmiyim?birde özel bir soru soracaktım ben...ben ve eşim ilişki yaşadıktan sonra ben hemen kalkmıyorum yatıyorum ama yinede biraz sıvı geri geliyor hatta bazen 15 dk yatıp kalktıktan sonra bile biraz geldiği oluyor bu normal mi?kusura bakmayın özel olduğu için doktoruma sormaya çekiniyorum şimdiden size cok tşk ederim sağolun.