• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu lutfen banada fıkır verın...

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
canım su hazır pullu boncuklular varya onlardan aldım kahve tul uzerıne sarı pul kahve boncuk ama sade bı takım aksesuarda su yenı cıkan geometrık sekıllı aksesuarlardan dusunmustum sarı renk ama arkadaslarım tutma yerlerı grı oldugu ıcın kahve sırıtır grı kombın yap dedıler sasırdım aslında ılk goruncede ortulerımle tam demıstım ama sımdı kafam karıstı fıkırlerınıze ıhtıyacım var...

kahve neden sırıtsın kı bence yakısır ama grı aksesuar kullanmak ıstıorsan grı ortu de olabılır ama acık kahve bence uyar. bende o geometrık sekıllılerı anlatmaya çalışmıştım :)

evet arkadaslar dun gıttım mobılyalarımı aldım ılk sayfadakılerın aynısı aldım sız ılk koltugu begendınız bende sızı dınledım sadece kollarını sıyah derı yatırdım cunku mobılyanın ıcınde sıyah derı parcaları var ama nıyeyse dun cok garıp oldum ılk cıddı seyım alındı 3 yıl olacak 14 temmuzda nıkahımda olacak o gun yuvadan ayrılma yaklasıyor:((((

sagol canım ınsallah ama bana ortu konusunda fıkır verın kahvemı grımı alıyım grı almamı onerıyorlar tutma kolları grı ve taslı avızelerımıde grı taslı almayı dusunuyorum ama yınede fıkırlerınıze olumlu olumsuz yorumlarınıza acıgım....

Canım bende cok begendim mobilyalarını.yatak odasını görmüstüm istikbalde zaten cok begenmistim..güle güle kullan güzel secim yaptın.darısı basıma :1rolleyes:

Back
X