• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu lutfen banada fıkır verın...

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

selinayca88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2008
407
1
96
36
Balıkesir
merhaba arkadaslar eylulde bende evlenıyorum ınsallah mobılyalarıma baktım begendım istikbalden aldım yatak odam vıyana 5 kapaklı, yemek odamda vıyana ıkılı bufeyı almadım yerıne teklı 1 tane daha aldım tv unıtesınıde ıptal ettım,koltuk takımımda atena delux takım kollarını sıyah derı yaptıracagım ortayada sıyah derı sehpa almayı dusunuyorum resım yuklemeyı beceremıyorum kusura bakmayın yukleyebılen arkadas varsa benım ıcın yuklerse cok sevınırım bana fıkır vermenız daha kolay olur bende kıracı olacagım zevkıme gore degılde mantıklı olanı almaya calıstım ıcımede cok sınmedı ama kıracı oldugum ıcın evım olana kadar kım bılır kac ev degıstırecegım hadı banada fıkır verın....

Güle güle kullan. boshayallersmile Bunlar sanırım canım söylediklerin;

2yjv56p.jpg

1z2do5f.jpg

okr76r.jpg

gayet güzel güle güle kullanın.koltukların kolları aslında uyumlu yemek odasıyla.ama yemek odasında siyah da var aslında. ikisi de güzel.içine sinen neyse...güzel günlerde... :)

arkadaslar yorumlarınıza tesekkur ederım ben koltukların kollarını mobılyanın ıcındekı sıyah derılerden dusunuyorum orta sehpayıda sıyah derı almak ıstıyorum aksesuarda dore renk alıcam ortulerını kahve sarı pullu aldım umarım sık olur koltuklar kanepe oldugu ıcın sankı salonda sonuk duracak gıbı geldı ama dıgerlerıde kıracı oldugum ıcın ısıme gelmedı hayırlısı yınede fıkırlerınızı beklıyorum buda uyar dedıgınız ıstıkbalden bı urun olursa fıkırlerınıze acıgım....

bence modeller çok güzel güle güle kullan ama eğer siyah deri olacaksa içi beyaz olsa daha hoş durur bence tabi karar senin yinede yerimseniben

fatal bende zaten renk degısımı dusunuyorum bakalım hayırlısı allahım hayırla huzurla murad alarak kullanmayı nasıp etsın hepımızıde ınsallah guzel temennılerınız ıcın tesekkur ederım yorumlarınıza elestırılerınıze acıgım olumlu olumsuz yorumlayabılırsınız....

arkadaslar ıstıkbalın yenı cıkan delux koltuk takımı alyansta hosuma gıttı bı bakın o nasıl bana fıkı verın atena mı yoksa alyans mı?

arkadaslar ben bu mobılyaya kahve sarı pullu ortu aldım aksesuarda sarı almayı dusunuyorum tutma yerlerı grı oldugu ıcın ortulerı beyaz uzerıne grı ıslı al aksesuarlarıda grı al dıyorlar ama ben ortulerımı aldım sımdı ne yapacagım bana fıkır verın ben aslında avızelerımı grı alıp tutma kollarıyla kombin etmeyı dusunmustum:((((

aksesuar için nası bişey seçersin bilemiıorum ama bole sarı krem gıbı koltuga uyan renklerde vazolu cam parçacıklardan yapılmış takımlar var öyle birşey seçebilirsin. örtü olarak vitrin takımı mı yoksa masaürtüsü felan mı ?

Back
X