- Konu Sahibi moontorrent
selam kızlar ben evimin 1 duvarını krdırmak istiyorum salon ve hol kısmındaki duvar oraya yemek masamı yerleştirmek niyetim bugünlerde olucak inşallah zaten boya badana tadilatım va onu kaldıracamr oda aradan çıksın istiyorum kırdırmak istediğim duvarda tv ünitesi var..onu kaldırıcam komple çok hantal bir ünite sağolsun mobilyacı öle yapmış salon duvarımda bir çıkıntı var mutfaktan kırılıp buzdolabı yerleştirildi evlenirken salondaki o görüntü beyaz tuğlalarla saklandı üstüne tv ünitesi kaplandı biraz karışık ama resim ekleyipte görünce inşallah fikir verirsiniz...tv ünitesi boş gibi koyacak bişey bulamıyorum tv de küçük zaten içinde üstüne ikiz çocuk olunca onun tozunu almak bir işkence.....resimleri ekliyorum.....Eki Görüntüle 1088426
Eki Görüntüle 1088427
tv ünitesinide çekip yüklüyorum birazdan teşekkürler...benim amacım tv ünitesininde duvarı kırıp holle birleştirmek oraya yemek masamı yerleştirmek ama salonda buzdolabı çıkıntısını nasıl komifle edebilirim o çıkıntının hemen yanına yemek masası koncak ....
tv ünitesinide çekip yüklüyorum birazdan teşekkürler...benim amacım tv ünitesininde duvarı kırıp holle birleştirmek oraya yemek masamı yerleştirmek ama salonda buzdolabı çıkıntısını nasıl komifle edebilirim o çıkıntının hemen yanına yemek masası koncak ....