Lütfen bana yardimci olun 2.evliligimz

Evlilik böyle birşey değil yeri gelir boş vaktini ayırır yeri gelir ayırmaz her boş vaktini bize ayıracak her an her saniye bizle olacak diye birşey olamaz ki bence siz önce bu düşüncelerinden kurtulun
Değişmeye çalışın biraz
Hrşeyin faslası zarardır İlgininde fazlası bence belkide

Niye evlendiniz bu adamla anlamadım, üstelik ikinci evliliğiniz, yani ne demek çalışmama müsade etmiyor? Adam bildiğin yobaz işte, değişmez de, ilgiyi yanlış yerden bekliyorsunuz.
Bıkmıyorum insllah hayatım duzelir

Niye evlendiniz bu adamla anlamadım, üstelik ikinci evliliğiniz, yani ne demek çalışmama müsade etmiyor? Adam bildiğin yobaz işte, değişmez de, ilgiyi yanlış yerden bekliyorsunuz.
Adam ilgisiz eşi ilgi hastası
Ama saçma olan da eşinin bu tarz şeylere müsade etmemesi
Zaten sorun burada başlıyor bence müsade etmemek ne demek yani

Tabi eğer evliliğinizi düşünüyor karşılıklı eşinizle birbirinizi sevdiğinize değer verdiğinize inanıyorsanız kendinizi değiştirin
Düşünüyorum esimde diyor sen biraz fazla beklentiye kapılıyorsun disardan okuyorum okumaya devam et sen kendinle daha çok ilgilen diyor aslında hayatımda buladim alamadım aklemde de olsun ailemden alamadım ilgiyi belkide bu adamdan istiyorum belkide sizde haklisnkz

İkinci evliliğinizi daha temkinli bir şekilde yapmanız gerekmez miydi? Siz şimdi eşimi tanıyamamışım, ilgisiz, beni kısıtlıyor, karakteri bana çok zıt vesaire diyorsunuz. Ee ikinci kere evlenirken bunları neden düşünmediniz? Birinci evlilikte yaşanan zorlukları ölçüp biçip sütten ağzınız yanmışken yoğurdu üfleyerek yemeniz gerekirdi. 18 lik acemi kızlar gibi davranmışsınız.

Düşünüyorum esimde diyor sen biraz fazla beklentiye kapılıyorsun disardan okuyorum okumaya devam et sen kendinle daha çok ilgilen diyor aslında hayatımda buladim alamadım aklemde de olsun ailemden alamadım ilgiyi belkide bu adamdan istiyorum belkide sizde haklisnkz
İşte kafanızda ondan bundan alamadığım ılgıyı esımden beklıyorum dıyorsunuz bu çok yanlış

İkinci evliliğinizi daha temkinli bir şekilde yapmanız gerekmez miydi? Siz şimdi eşimi tanıyamamışım, ilgisiz, beni kısıtlıyor, karakteri bana çok zıt vesaire diyorsunuz. Ee ikinci kere evlenirken bunları neden düşünmediniz? Birinci evlilikte yaşanan zorlukları ölçüp biçip sütten ağzınız yanmışken yoğurdu üfleyerek yemeniz gerekirdi. 18 lik acemi kızlar gibi davranmışsınız.
Ya kıskanç kısıtlaması biraz ondan ama kıskanç olduğunu bilerek evlendim çünkü eski evliliğinden asla onları yaşayamadım ki sahiplenilmedim belkide hayatındaki bütün açığı bu adamda toplamaya calistim

Ya kıskanç kısıtlaması biraz ondan ama kıskanç olduğunu bilerek evlendim çünkü eski evliliğinden asla onları yaşayamadım ki sahiplenilmedim belkide hayatındaki bütün açığı bu adamda toplamaya calistim
Bence çok yanlış davranıyorsunuz bir an önce bu huylarınızdan kurtulmanız gerek
Eşinizin kıskanç olma konusunda bırsey dıyemem ama kımse kımsenın çalışma hayatını kısıtlayamaz

Kıskanç diyerek yumuşattığınız adam bildiğiniz baskıcı. Çalışmanızı engelliyormuş daha ne olsun. Sevmek böyle bir şey değil. Sizin tasarrufunuz altında olan bir şeyi sizden mahrum bırakması sevgi olamaz. Kaldı ki ilgisiz diyosunuz…

Evlenmeden önce nasıldı?
Yani dedim gibi sakin karakteri var eşimin kişiliği sakin bunu bilerek evlendim ana ben ailemde yada eski hayatımda alamadım ilgiyi hep bundan istiyorum galiba üzerine çok düşünüyorum sizce bir erkeğin uzerine düşmemek için ne yapmalı yada kendimi nasıl ağırdan almalıyım lütfen anlayın beni çok bunaldım ben

Canım ben anca bu düşüncelerinden kurtulmanı ve eşine karşı olan tutumlarını değiştirmeni önerebilirim elimden başka bieşey gelmez
İşin aslını astarını bilemem ki ne desem yanlış olur
Yokk estağfurullah alllah razı olsun yani hani bir söz varya kacan kovalanır tamda öyle oluyor aslında benm kaçmam lazım.dimi ama edemiyorum sizce bir kadın nasıl kacan olur lütfen gülmeyin bana inanın çok çaresizim işin aslında şu Ben kendim eski yiprantilarimdan dolayı eşimden daha fazlasını istiyorum belkide çünkü adamın sakin karakterini bilerek evlendim tanıyarak yani sonuçta hayTiyla alakalı bana hocccc bir yaln demedi bu adam her konuyu acig getirdi ve benmde cokk çile çektiğimi biliyordu

Yani dedim gibi sakin karakteri var eşimin kişiliği sakin bunu bilerek evlendim ana ben ailemde yada eski hayatımda alamadım ilgiyi hep bundan istiyorum galiba üzerine çok düşünüyorum sizce bir erkeğin uzerine düşmemek için ne yapmalı yada kendimi nasıl ağırdan almalıyım lütfen anlayın beni çok bunaldım ben
İlgiyle sakinlik farklı şeyler yani durgun ve ilgisiz miydi evlenmeden önce de?

Edit: Cinsel sorunları görünce taşlar yerine oturdu.

Back
X