D
daphe
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daphe
-
eşin onunla değil seninle evli...10 aylık evliyim eşimle birbirizi çok seviyoruz ama benim çok büyük bi sorunum var eşimin eski sevgilisi sürekli eşime onunla ilgili sorular soruyorum onu dahamı çok sevdi diye sonra pişman oluyorum souçta benden önce yaşanmış diyorum.sürekli evde duran bi insan değilim dışarı çıktığım zaman da aklıma gelir hemen eşimi ararım sanki onun yanında gibi geliyor, eşimin şarkı dinlediği zaman bile altına bişeyler arıyorum acaba onumu hatırlatıyo,ortak şarkılarımıydı niye böyle şarkılar dinliyo diye bi ara eşimin yerine hayaller kuruyodum onunla evlenseydi ona nasıl davranırdı,onunla daha mı mutlu olurdu diye benım ki kıskançlık değil takıntı biliyorum , kızla karşılaştık ben kendimi beğenmediğim halde kızdan güzel ve akıllı olduğuma anladım eşimde söyler bunu bana,bazen hala onu seviyo gibi bi düşünceye kapılıyorum bu beni çok kötü yapıyo, kimse beni anlamıyo etrafımda ki insanlara anlattığım zaman kendim yapıyomuşum diye kızıyolar bana eşimde dahil ama benim elimde değil delircek gibi oluyorum bazen sinirlenip eşime patlıyorum huzursuz oluyoruz bu sefer son günlerde iyice kötü oldum ne yemek yiyebiliyorum ne uyuyabiliyorum sürekli temizlik yapıyorum şaşırmış durumdayım napıcağımı nasıl kurtulucağımı bilmiyorum ama bi an önce bu düşüncelerden kurtulmak istiyorum senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?