lütfen bana yardım edin...

garfield

Rab'bim bana yeter...
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
264
23
Biliyorum bu konu burada açılmamalıydı ama inanın zor durumdayım, bu bölüm en çok ziyaret edilen bölüm olduğu için, buraya açarsam herkes belki yardımcı olabilir bu konuda bana diye düşündüm.

Uzun süredir beni çok üzen bir durumu sizlerle paylaşmak istedim.

Maalesef ben ciddi bir mali kriz içindeyim. Ve artık tabir yerindeyse bıçak kemiğe dayandı. Bir sürü ödemem var fakat bunları karşılayacak durumda değilim. Böyle olunca da haciz söz konusu olacak büyük ihtimalle. Bir karar verdim.

Elimdeki mallardan bir kaç parca bir şeyi bu hafta sonu satışa çıkaracağım. Satış evin arkasındaki bahçede olacak. Eger vaktiniz olur da bu satışıma gelirseniz çok sevinirim.

Satışa çıkaracağım parçaların toplu fotoğrafını da ekliyorum,LÜTFEN AŞAĞIDAKI RESMİ İNCELEYİNİZ...

hihoyyythihoyyyt

aynen bende ay ne kötü filan derkennnnn Allah iyiliğini versin yaa -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile2

ucuza verirsen ben iki tane almak istiyorum canım ayrıntıları özelden görüşelim:roflol::roflol::roflol:

bende ilk karşılaştığımda çok üzülmüştüm... ve sizinle paylaşmak istedim....gülümsedinizse ne ala....kaydirigubbakcemile5:sm_cool::sm_cool:

-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

:uhm:

ben bişi anladıysam ne olimm

Allah cezacığını verecek klava:bende sahi sandım üzüldüm :jeyyar:

:smiley-cool:

Evet bende şaşırarak okudum..
Sonra üzüldüm...
Sonradaa anlaşıldı dedim...
Ama iyi şeyler değil bunlar elinde kalır söylim..

ben hiç gülmedim:1closedeyes:
bazı konularda şakaya gelemiyorum benneyaptımki​

hepimiz farklı hayatlar yaşıyoruz, beğenilerimiz, esprilerimiz, kızdıklarımız farklı olacak muhakkak... çünkü algılamamız farklı...
bana masum gelmişti.. bundan çok daha kötülerini görmüştüm çünkü....
seni üzdüysem kusura bakma... :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…