Lütfen bana yardım edin...

seleme

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2007
1
0
Arkadaşlar,
Herkese merhaba...
Ben mikro yaptırdım. İnşallah 7 haftalık hamileyim. Daha önce iki başarısız denemem oldu. HCG sonucuna göre doktor ikiz olabilir dedi. Henüz ultrasonla bakılmadı. Çok mutlu oldum. Ama benim sıkıntım, beşinci haftadan beri yoğun kahverengi akıntılarım oluyor. İki defa da kıpkırmızı kan geldi. Yumurta toplandığından beri vajinadan progestan kullanıyorum. Doktoruma durumu söyleyince buna benzer şeylerin her zaman olabileceğini, endişe etmemem gerektiğini söyledi, proliton iğne verdi. Akıntılar kesilmedi. Çok korkuyorum. yine başarısız bir deneme beni çok üzer. Benzer şikayetleri ve tecrübeleri olan arkadaşlar bana yardım edin.
Selam ve dua ile...

allah sonunu hayırlı kılsın inşallah dr un eger böyle şeyler söylüyorlar ise canım dogrudur...dr unu dinle bu dönemlerde bol bol dinlen hayatım ilk haftalarımız çok önemli bende tam 5 haftalık hamileyim sakın korkma dr unun dediklerini yap gerisini allah abırak o herşeyin en iyisini bilir surekli dua et

bu sitede benim yazdıklarıma karşılık nasıl yazılıyo bilmiyorum ama ayaklarını yukarı uzat dinlen biraz olldu kendine dikkat et yorucu iş yapma iltihapta akıyıor olabilir

bence usg de keseye bakma zamanı gelmediyse b-hcg yaptırmak faydalı olur. çünkü hcg sonucu belli bir oranda arttığı sürece korkulacak birşey yoktur. umarım kötü birşey çıkmaz

Arkadaşlar,
Herkese merhaba...
Ben mikro yaptırdım. İnşallah 7 haftalık hamileyim. Daha önce iki başarısız denemem oldu. HCG sonucuna göre doktor ikiz olabilir dedi. Henüz ultrasonla bakılmadı. Çok mutlu oldum. Ama benim sıkıntım, beşinci haftadan beri yoğun kahverengi akıntılarım oluyor. İki defa da kıpkırmızı kan geldi. Yumurta toplandığından beri vajinadan progestan kullanıyorum. Doktoruma durumu söyleyince buna benzer şeylerin her zaman olabileceğini, endişe etmemem gerektiğini söyledi, proliton iğne verdi. Akıntılar kesilmedi. Çok korkuyorum. yine başarısız bir deneme beni çok üzer. Benzer şikayetleri ve tecrübeleri olan arkadaşlar bana yardım edin.
Selam ve dua ile...

Çok yoğun olmamakla birlikte bende aynı sorunları yaşadım ilk haftalarda. Progestanın iğnesini bulabilirsen eğer vajinal hap yerine iğnesi daha çabuk toparlamana yardımcı olabilir. Ben 1 ay kadar kullanmıştım iğneyi sonra tekrar hapa döndüm. Ama kesinlikle istirahat etmelisin.

Arkadaşlar,
Herkese merhaba...
Selam ve dua ile...

MERHABA SELEME,
öncelikle geçmiş olsun ve gözün aydın diyorum. eminimki korkulacak bişey yoktur. O dönemler de öyle kahverengi lekelenme şeklinde olduğun duymuştum. Olabiliyormuş. Bence sen dr.unun sözünden çıkma ve bol bol istirahat et. En güzeli senin dinlenmen çünkü. Allah gönlüne göre veriri inşallah.

X