• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen bana yardım edin evliliğim bitecek..

• Konu Sahibi Konu Sahibi yelizsavcı
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu işi haydar dümen çözer anladıgım kadarıyla vajinismus bekarım ama haydar dümenin yazılarını çok takip ediyorum www.drhaydardumen.com sitesini ziyaret et orda bu konuyla ilgili bilgi alabilir ve sana ayrdımcı olmasını saglayabilirsn umarım en kısa zamanda sorunun hallolur ve şurdan bunu çıkarmalısın ki eşin seni gerçekten çok seviyo yoksa hiçbir erkek bu kadar daynmazdı

aa bak bide numara veriyim canım 0212 293 33 11

:oklava:yardım edin.10 aydır evliyim eşimle severek evlendim.eşime hala aşığım.ama cinsel birlikteliğimizi henüz gerçekleştiremedik.ilişkimiz bozuluyor.kendimi kasıyorum bundan nasıl kurtulabilirim.

ayyy canım ya deme öyle düzelir herşeyin bir çaresi var. bu forumda bu konuyla ilgili pek çok arkadaş var onların konularına uzun uzun yazmıştım. bende yaşadım aynı şeyleri... ama sonunda oldu. o konuları oku bulamazsan sana yeniden yazarım...

teşekkür ederim gerçekten çok iyisiniz..herekese atrı ayrı teşekkür ederim..dün gece tam kendimi bıraktım..olucak dedim yine inanılmaz bir acı yaşadım ve sonu yine hüsranla bitti..lasonil tavsiye etmişsiniz..deniycem umarım işe yarar

yelizcim lütfen yazdıklarımı oku... ama şu bir gerçek çözüm sensin...

bencede bu sorunu yaşayan insanlar cokdu. Ama doktora gitmeni tavsiye ederim. korkma bu mutlaka kecen bir durumdu. zaman gelecek bu gunlerını hatırlayıb gulumseyeceksın.
Ama evlılıyın hatırı için doktora git, bekleme eşinin ve senınde psıkolojını cok kotu etkileye bılır boyle kalmanız.

ben bekarim,hic iliski yasamadim.acigi esimle ve sevdigim biri ile evliyim ama iliski yasayamiyoruz dendiginde acigi anlamaiyorum.yalnis anlamayin sakin elestiri icin degil bilgilenmek icin dedim.ama bence esinize cok is dusuyor.sizde istek yaratmasi gerek bence.ilk once o konuyla ilgili fikralar sakalr filan anlatip yavas yavas sizdeki utangacligi aradan kaldirmasi lazim

merhaba arkadaşım,
bu sıkıntıyı bende yaşamıştım ilk 2,5 ay kadar ama şimdi geçmişe gülerek bakıyorum . yani seni çok iyi anlıorum.ben bu işle ilgilenen bir psikologla(vajinusmus)görüşmüştüm bana ilk 3 ayın normal olabileceğini söylemişti eğer 3 ayı geçseydi tedavi görecektim.ama sen bu süreyi çoktan aşmışsın zamanın uzaması olumsuz yönde işliyor ,her başarısız deneme sizi bi sonraki denemeden soğutuyor ve bu d abaşarısız olmanı sağlıyor kısır döngü yani,bir an evvel dr a başvurun.internetten araştırabilirsin,biraz pahalı bir tedavi ama çözüm var ve başarı %100.

Allah Yardımcın olsun!a.s

silem çokk zorr

Son düzenleme:
www.vajinismustedavisi.com adlı siteyi incelemeni öneririm.
Ben net üzerinden destek alarak bu hastalığı yendim. İmkanınız varsa Nazilli'ye giderek terapi alarak bu sorundan kurtulabilirsiniz.

vajinimus olmuşsun sen. dr a git canım kendi kendine yapman için bi takım eksersizler veriyorlar. benim bi arkadaşımda da vardı aynı sorun. çok klasik olcak ama kasılmaman gerekli. dr bi çaresine bakıyor mutlaka git.

canım içinde bulunduğun durum biraz zor herkesin başına gelebiliyor.sonuçta evli olan insanların hepsi bu işi yapıyor.sen sorunun ne olduğu yazmamışsın.eşin kaba mı yoksa sırf senin korkularından mı?ama şunu unutma kendini olayın akışına bırak ve tadını çıkar bir de doktora görün derim

umarım bir an önce sorununu çözersin ve evliliğin de kurtulur, çözümü zor değil, çok yakın bir arkadaşım bu yüzden doktora gitti ve 4. gidişinden sonra her şey düzelmişti. moralini bozma..

Back