Selam canım. Bende bunları yaşamıştım şuan 3 yıllık evliyim ve ilk evlendiğimde yaklaşık 1.5 - 2 ay kadar ben de eşimle birlikte olamadım. Bu sorunu kendi kendime çözdüm evet doktora gittim ama doktorum bana sadece kayganlaştırıcı jel ve lokal olarak uyuşturmaya yardımcı olan bir krem vermişti. Ama sana şunu söylemek isterim bunu yenmenin tek yolu kendi kendini rahatlatmak yani psikyatriste de gitsen kadın doğumcuya da gitsen ilk önce senin kendi kendini rahatlatman gerek. Ayrıca bu konuda doktora da gitsen doktor sana şunu söyleyecektir , eşinin sana anlayış göstermesi şart belki benim avantajım buydu eşim çok anlayışlı bir adam ve bana yıllar da sürse seni beklerim demişti hep. Sana destek olmalı , seni hazırlamalı , ürkütmemeli ve sende rahat olup kendini bırakmalısın. Eğer bunu başaramıyorsan ve eşin de anlayış göstermiyorsa bence bir psikiyatriste gitmenizde fayda var. Canım benim sakın kendini eksik hissetme bu bir eksiklik değil kesinlikle ve inan bana hayatta herşey cinsellik değil. Daha on ay olmuş bu cok uzun bir süre değil inan ki 20 yıl ve daha bile fazla bu sorunu yaşayan ve eşleri anlayış gösteren insanlar var. Gercek sevgi bu bence