• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen bana yardım edin evliliğim bitecek..

• Konu Sahibi Konu Sahibi yelizsavcı
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Y

yelizsavcı

Ziyaretçi
:oklava:yardım edin.10 aydır evliyim eşimle severek evlendim.eşime hala aşığım.ama cinsel birlikteliğimizi henüz gerçekleştiremedik.ilişkimiz bozuluyor.kendimi kasıyorum bundan nasıl kurtulabilirim.

yelizcim bir an once doktordan yardim al esin 10 yil iyi sabretmis erkekler dayanamaz cunki

doktor bana ne söyleyecek ki 10 aydır yaşamıyorum ya tek düşündüğüm bu kendimi diğer kadınlardan eksik hissediyorum

ilk once ozur dilerim 10 yil yazmisim ama yanlis dusunuyosun sen eksik degil sadece biraz korkuyorsun ama ben bunu asabilirsin esinin sana davranisida cok onemli belki sen oyuzden kendini kasiyorsun bence doktor sana yardim edecektir

En fazla 6 yada 7 seansta çözülebilecek bir sorun bu.En kısa zamanda doktora başvurmalısın.Tamamiyle psikolojik bir durum.Ya kendi psikolojinle aşacaksın yada dediğim gibi doktor yardımıyla sevgiler...

doktor bana ne söyleyecek ki 10 aydır yaşamıyorum ya tek düşündüğüm bu kendimi diğer kadınlardan eksik hissediyorum

canim elbet bi doktora git derim ama bi arkadas burada vajinususun cozumunu yazmisti haydar dumene gitmiste onu dene istersen

senin durumunda o kadar çok kişi varki canını sıkma çaresi olmıyan birşey değil sadece kimse bu konuda konuşmuyor doktora gidersen hallolur

canım bunu yaşayan ilk sen değilsin.. önce bunu düşün ve bence bir doktora görün.. tamamen psikolojik.. arkadaşında dediği gibi birkaç seansda normal hayatınıza dönersiniz...
hem bu sorunu yaşayan birkaç arkadaş vardı burda onlar çözüme ulaştılar seninde ergeç olur üzülme ve rahat ol kendini kasma.. ilişkiden önce eşinle konuşun seni rahatlatsın sonrasında biraz nasıl diyeyim cilve naz (yani ön sevişme ) sonrasında daha kolay olacaktır...

Canım aşağıda "papatya" nın " bende yapabiliyomuşum" Yazısını bi oku istersen..
Bu belkide bi rahatsızlık yüzündendir.Doktora git kontrollerin yapılsın, bie şer çıkmazsa psikolojik olarak yardım alırsın.
Kolay değil bende acı çekenleri hiç anlamazdım yaa ne var bunda derdim.Bende yara olunca bende kaçar oldum ilişkiden.Demekki herşeyin bi sebebi oluyo.Şimdi yaramı hallettim iyiyim.Seninde belki bilmediğin bi sorunun olabilir.Güzel olan bir evliliğin bu yüzden tehlikeye girmesi çok kötü.
İnşallah çözüme kavuşursun.
Nazlımeleğin dediği gibi kendinizde bol bol çalışın.

arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkür ederim..yanlız benim bi problemim var ben çok çekingen bi insanım.doktor bana nasıl yardım edecek.bana psikiyatri mi yoksa jinekolog mu bakacak..

canım arkadaşım önçelikle herşeyi kafanda bitireçeksin herşey senin beynimde kafayı rahatlatırsan stresden uzak durursan olabilir ne bilim cok düşünme sevdiiğin şeyleri yap tatile çık madem eşini seviyorsun biraz dikkat ve fedakarlık yabman gerekebilir. arkadaşların dediği gibi bu konuda erkekler fazla dayanamaz sabredemez elini hızlı tut seni sabırla bekliyen bi eşe sahib olduğun için şanslı olduğunuda aklında çıkarma
iyi şanlar inşallah düzelirsin

canımya senin durumuda bürsürü kadın var ama senin gibi düşünmüyorlardır umarım cünkü bu bir eksiklik deyil hastalık tedavi görrüp iyileşmen lazım mutlaka doktara git senin durumundakilere yanlış hatırlamıyorsam vajinuzmus diyorlar

arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkür ederim..yanlız benim bi problemim var ben çok çekingen bi insanım.doktor bana nasıl yardım edecek.bana psikiyatri mi yoksa jinekolog mu bakacak..

yine araştır ama bence jinekolog git cünkü jinekologk dr bu konuyla daha cok ilgileniyorlar ama sen yine soruştur istersen ama mutlaka dr git gidersen birşey kaybetmezsin ama gitmezsen daha cok beklersin gibi geliyor mutlaka dr fahdası olucaktır:teselli:

canım ya bende aynı dertten musdaribim.6 ay oldu hala başaramadım
bende. Tam denemelere başlıyoruz biraz alışıyoruz adet dönemi giriyor araya ama eminim deneyince olacak ama daha başaramadığım için çok mutsuzum

bence cesaret edip bir jinekologa gitmelisin eminim sorunun hemen çözülecektir ,kayganlaşırıcı krem çözüm olabilir.

Selam canım. Bende bunları yaşamıştım şuan 3 yıllık evliyim ve ilk evlendiğimde yaklaşık 1.5 - 2 ay kadar ben de eşimle birlikte olamadım. Bu sorunu kendi kendime çözdüm evet doktora gittim ama doktorum bana sadece kayganlaştırıcı jel ve lokal olarak uyuşturmaya yardımcı olan bir krem vermişti. Ama sana şunu söylemek isterim bunu yenmenin tek yolu kendi kendini rahatlatmak yani psikyatriste de gitsen kadın doğumcuya da gitsen ilk önce senin kendi kendini rahatlatman gerek. Ayrıca bu konuda doktora da gitsen doktor sana şunu söyleyecektir , eşinin sana anlayış göstermesi şart belki benim avantajım buydu eşim çok anlayışlı bir adam ve bana yıllar da sürse seni beklerim demişti hep. Sana destek olmalı , seni hazırlamalı , ürkütmemeli ve sende rahat olup kendini bırakmalısın. Eğer bunu başaramıyorsan ve eşin de anlayış göstermiyorsa bence bir psikiyatriste gitmenizde fayda var. Canım benim sakın kendini eksik hissetme bu bir eksiklik değil kesinlikle ve inan bana hayatta herşey cinsellik değil. Daha on ay olmuş bu cok uzun bir süre değil inan ki 20 yıl ve daha bile fazla bu sorunu yaşayan ve eşleri anlayış gösteren insanlar var. Gercek sevgi bu bence

canım ben doktora gittim şu bildiğimiz lasonil varya onu verdi öce onunla masaj sonra kolay bir ilişki. tavsiye ederim doğumdan sonrada geçiyor zaten

canım ya bu aralar bende eşimden köşe bucak kaçıyorum bende de bir isteksizlik varki sorma gitsin.bunalıma girdim en son çağre cinsel istek arttıcılar sanırım .sende dene ne çıkarki?

teşekkür ederim gerçekten çok iyisiniz..herekese atrı ayrı teşekkür ederim..dün gece tam kendimi bıraktım..olucak dedim yine inanılmaz bir acı yaşadım ve sonu yine hüsranla bitti..lasonil tavsiye etmişsiniz..deniycem umarım işe yarar

teşekkür ederim gerçekten çok iyisiniz..herekese atrı ayrı teşekkür ederim..dün gece tam kendimi bıraktım..olucak dedim yine inanılmaz bir acı yaşadım ve sonu yine hüsranla bitti..lasonil tavsiye etmişsiniz..deniycem umarım işe yarar

Bence kendi kendine hiçbir şey kullanma. Sorununun tam olarak ne olduğunun
anlaşılması için doktora gitmelisin. Burdan birilerinin sana yardımcı olabileceğini sanmıyorum:kahve:

Back